Büyükgöz, “Çalışanlarımıza Hayırlı Olsun”

Gebze 01.04.2020 - 18:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, “Çalışanlarımıza Hayırlı Olsun”

GEBZE’DE İMZALAR ATILDI

Gebze Belediyesi’nde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet Şube Başkanı İdris Ersoy arasında imzalandı. Başkan Büyükgöz, “Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimiz prensibiyle bugün anlaşmaya varmış durumdayız. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi. Gebze’de toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Gebze Belediyesi’nde çalışan işçileri yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy arasında imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine sendikanın ve belediyenin ilgili yetkilileri de hazır bulundu. İmzalanan sözleşmeye göre çalışanlar 1. yılın ilk 6 ayında kıdem zammı içerisinde  7, ikinci altı ay ise 6,85; 2. ve 3. yıllarda da enflasyon oranında zam alacak. ÇALIŞANIN EMEĞİ KURUMADAN İmza töreninde bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çalışan kardeşlerimizin emekleri bizim için kutsal. Çalışan kardeşlerimizin alın teri kurumadan maaşlarını ödemek en önem verdiğimiz konulardan bir tanesi. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimiz prensibiyle bugün anlaşmaya varmış durumdayız. Hem kurumumuz hem de çalışanlarımız adına hayırlı uğurlu olsun. ERSOY: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ Hem Yerel Sen hem de sendikamızla yürütülen müzakere sonucunda, memleketin şartlarını da göz önünde tutarak bir anlaşmaya vardık. Hayırlı uğurlu olsun diyerek sözleşmemizi imzalıyoruz” dedi. İmza töreninde kısa bir açıklamada bulunan Hizmet İş Şube Başkanı İdris Ersoy da, “4 aylık pazarlık sürecinin ardından belediye başkanımızla bir araya geldik. Enflasyonun üzerinde bir rakamla sözleşmeyi tamamlamış olduk. Sayın başkanımıza, hem KHK’lı çalışanlarımıza, hem de kadrolu arkadaşlarımıza sosyal haklarının verilmesi ve son olarak da bu sözleşmeyle belirlenen artışları yerine getirmesinden olayı teşekkür ediyor, sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
GEBZE’DE İMZALAR ATILDI

Gebze Belediyesi’nde çalışan işçileri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Hizmet Şube Başkanı İdris Ersoy arasında imzalandı. Başkan Büyükgöz, “Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimiz prensibiyle bugün anlaşmaya varmış durumdayız. Sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gebze’de toplu iş sözleşmesinde imzalar atıldı. Gebze Belediyesi’nde çalışan işçileri yakından ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Hizmet İş Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy arasında imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine sendikanın ve belediyenin ilgili yetkilileri de hazır bulundu. İmzalanan sözleşmeye göre çalışanlar 1. yılın ilk 6 ayında kıdem zammı içerisinde  7, ikinci altı ay ise 6,85; 2. ve 3. yıllarda da enflasyon oranında zam alacak.

ÇALIŞANIN EMEĞİ KURUMADAN

İmza töreninde bir açıklama yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çalışan kardeşlerimizin emekleri bizim için kutsal. Çalışan kardeşlerimizin alın teri kurumadan maaşlarını ödemek en önem verdiğimiz konulardan bir tanesi. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğimiz prensibiyle bugün anlaşmaya varmış durumdayız. Hem kurumumuz hem de çalışanlarımız adına hayırlı uğurlu olsun.

ERSOY: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Hem Yerel Sen hem de sendikamızla yürütülen müzakere sonucunda, memleketin şartlarını da göz önünde tutarak bir anlaşmaya vardık. Hayırlı uğurlu olsun diyerek sözleşmemizi imzalıyoruz” dedi. İmza töreninde kısa bir açıklamada bulunan Hizmet İş Şube Başkanı İdris Ersoy da, “4 aylık pazarlık sürecinin ardından belediye başkanımızla bir araya geldik. Enflasyonun üzerinde bir rakamla sözleşmeyi tamamlamış olduk. Sayın başkanımıza, hem KHK’lı çalışanlarımıza, hem de kadrolu arkadaşlarımıza sosyal haklarının verilmesi ve son olarak da bu sözleşmeyle belirlenen artışları yerine getirmesinden olayı teşekkür ediyor, sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.