Büyükgöz çarşı esnafına gitti!

Gebze 26.02.2019 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz çarşı esnafına gitti!

Gebze çarşıda bulunan pasajlarda esnaf ziyaretleri yapan başkan adayı Büyükgöz, "Esnafımızın ticari hacmini arttıracak projelere imza atacağız" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçe başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze çarşı esnafını ziyaret eden Büyükgöz, "Esnafımızın mutlu olduğu bir Gebze hayalimiz var. Gebze'nin çehresi değişecek" dedi. ESNAFIMIZIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ Esnaflarla her zaman bir arada olacaklarını dile getiren Büyükgöz, "Gebze'de hayata geçireceğimiz sosyal projelerle esnafımızın ticaret potansiyelini de arttıracağız. Esnafımızı her zaman ziyaret edip, hasbihal edeceğiz. Hep birlikte çalışarak Türkiye'nin ekonomi başkenti Gebze'de gönül belediyeciliği yapacak, ülkemizin kalkınmasına katkı sunacağız" ifadelerini kullandı.
Gebze çarşıda bulunan pasajlarda esnaf ziyaretleri yapan başkan adayı Büyükgöz, "Esnafımızın ticari hacmini arttıracak projelere imza atacağız" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçe başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze çarşı esnafını ziyaret eden Büyükgöz, "Esnafımızın mutlu olduğu bir Gebze hayalimiz var. Gebze'nin çehresi değişecek" dedi.

ESNAFIMIZIN SESİNE KULAK VERECEĞİZ
Esnaflarla her zaman bir arada olacaklarını dile getiren Büyükgöz, "Gebze'de hayata geçireceğimiz sosyal projelerle esnafımızın ticaret potansiyelini de arttıracağız. Esnafımızı her zaman ziyaret edip, hasbihal edeceğiz. Hep birlikte çalışarak Türkiye'nin ekonomi başkenti Gebze'de gönül belediyeciliği yapacak, ülkemizin kalkınmasına katkı sunacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.