19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz’den Miniklere Sürpriz!

Gebze 16.10.2019 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz’den Miniklere Sürpriz!

Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencilerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, miniklerle oyunlar oynadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencilerini ziyaret etti, miniklerle oyunlar oynadı. Başkan amcalarının sürpriz ziyaretleri çocukları oldukça sevindirdi. Çocukların etkinliklerine katılan Başkan Büyükgöz çocuklarla bol bol sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın eğitimleri bizler için çok önemli. Anaokulu Üniversitemizde çocuklarımıza birçok farklı branşta eğitimler veriyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz çocuklarımızın gelişimleri için ellerinden geleni yapıyor. Ben bu evlatlarını bizlere emanet eden Gebzeli hemşerilerimize ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklar sizleri de çok seviyoruz. Her şey sizler için” ifadelerini kullandı.

Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencilerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, miniklerle oyunlar oynadı, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencilerini ziyaret etti, miniklerle oyunlar oynadı. Başkan amcalarının sürpriz ziyaretleri çocukları oldukça sevindirdi. Çocukların etkinliklerine katılan Başkan Büyükgöz çocuklarla bol bol sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem veriyoruz. Bu anlamda çocuklarımızın eğitimleri bizler için çok önemli. Anaokulu Üniversitemizde çocuklarımıza birçok farklı branşta eğitimler veriyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz çocuklarımızın gelişimleri için ellerinden geleni yapıyor. Ben bu evlatlarını bizlere emanet eden Gebzeli hemşerilerimize ve eğitimcilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklar sizleri de çok seviyoruz. Her şey sizler için” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.