19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz’den ‘Özel Çocuklara’ hediyeler!

Gebze 12.05.2020 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz’den ‘Özel Çocuklara’ hediyeler!

Engelliler Haftası vesilesiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, özel çocuklara ve ailelerine çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Büyükgöz, özel çocukları unutmadı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında vatandaşları evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor. Covid-19 virüs salgınıyla mücadelenin tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de, alınan önlemlerle sürdüğü bu günlerde Başkan Büyükgöz; salgından korunmaları için sokağa çıkma kısıtlaması getirilen çocuklar ve 65 yaş üstü büyükler başta olmak üzere, vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Anneler Günü’nde Gebzeli anneleri ziyaret ederek günlerini tebrik eden Başkan Büyükgöz son olarak Engelliler Haftası vesilesiyle özel çocukları evlerinde ziyaret ediyor. HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ Özel çocuklara ve ailelerine sürpriz yaparak evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara çeşitli hediyeler de takdim ediyor. Ailelerin hatırlarını ve bir isteklerinin olup olmadığını soran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin hayatlarını imkanlar ölçüsünde kolaylaştırmak, özel çocuklarımızı topluma daha fazla entegre edebilecek projelere imza atmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yanlarında ve destekçileri olacağımızı da bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi. Özel çocuklar ve aileleri de ziyaretlerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.    

Engelliler Haftası vesilesiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, özel çocuklara ve ailelerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Büyükgöz, özel çocukları unutmadı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında vatandaşları evlerinde ziyaret etmeyi sürdürüyor. Covid-19 virüs salgınıyla mücadelenin tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de, alınan önlemlerle sürdüğü bu günlerde Başkan Büyükgöz; salgından korunmaları için sokağa çıkma kısıtlaması getirilen çocuklar ve 65 yaş üstü büyükler başta olmak üzere, vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Anneler Günü’nde Gebzeli anneleri ziyaret ederek günlerini tebrik eden Başkan Büyükgöz son olarak Engelliler Haftası vesilesiyle özel çocukları evlerinde ziyaret ediyor.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Özel çocuklara ve ailelerine sürpriz yaparak evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara çeşitli hediyeler de takdim ediyor. Ailelerin hatırlarını ve bir isteklerinin olup olmadığını soran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin hayatlarını imkanlar ölçüsünde kolaylaştırmak, özel çocuklarımızı topluma daha fazla entegre edebilecek projelere imza atmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin yanlarında ve destekçileri olacağımızı da bir kez daha hatırlatmak isterim” dedi. Özel çocuklar ve aileleri de ziyaretlerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.