GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

BÜYÜKGÖZ’DEN PEHLİVAN HATIRLATMASI

Spor 07.08.2020 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BÜYÜKGÖZ’DEN PEHLİVAN HATIRLATMASI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, dün akşam Eskihisar Kalesi’nde Gebzesporlu taraftarlar için organize edilen sinema filmine katılırken, gecede önemli mesajlar verdi. Sporun her branşında olacaklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Büyükgöz, Gebzespor için gereken ne varsa yapacaklarını vurguladı. Büyükgöz, “Gebzespor, Gebze’nin bir markasıdır. Doğru yönetilen ve toplumun her kesiminden kabul gören bu markaya sahip çıkarak destek vereceğiz. Sizlerle birlikte bu yolu yürüyerek gereken ne varsa ortaya koyacağız. Bizim kırmızı çizgimiz, Fair-Play. Ahlaktan, dostluktan ve centilmenlikten ödün vermeden takımı desteklemek önemli” dedi. BÜYÜKGÖZ’DEN PEHLİVAN MESAJI Öte yandan Başkan Büyükgöz, geceye katılan eski Gebze Belediye Başkanı ve şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesi Koordinatörü olarak görev yapan İbrahim Pehlivan ile ilgili de açıklamalar yaptı. Pehlivan’ın Gebzespor’u şampiyonluğa taşıdığı sezonu hatırlatan Büyükgöz, “İbrahim Pehlivan, o dönem Gebzespor’u şampiyonluğa taşıyarak belli bir noktaya getirmişti. O dönem biz de sayın Pehlivan’ın ekibinde çalışma arkadaşı olarak başarıya şahitlik etmiştik. Şimdi görev süresi bizde. Amacımız bu renklere gönül veren taraftarlara ve halkımıza özlenen başarıyı yeniden yaşatmak” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, dün akşam Eskihisar Kalesi’nde Gebzesporlu taraftarlar için organize edilen sinema filmine katılırken, gecede önemli mesajlar verdi. Sporun her branşında olacaklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Büyükgöz, Gebzespor için gereken ne varsa yapacaklarını vurguladı. Büyükgöz, “Gebzespor, Gebze’nin bir markasıdır. Doğru yönetilen ve toplumun her kesiminden kabul gören bu markaya sahip çıkarak destek vereceğiz. Sizlerle birlikte bu yolu yürüyerek gereken ne varsa ortaya koyacağız. Bizim kırmızı çizgimiz, Fair-Play. Ahlaktan, dostluktan ve centilmenlikten ödün vermeden takımı desteklemek önemli” dedi.

BÜYÜKGÖZ’DEN PEHLİVAN MESAJI

Öte yandan Başkan Büyükgöz, geceye katılan eski Gebze Belediye Başkanı ve şu an Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesi Koordinatörü olarak görev yapan İbrahim Pehlivan ile ilgili de açıklamalar yaptı. Pehlivan’ın Gebzespor’u şampiyonluğa taşıdığı sezonu hatırlatan Büyükgöz, “İbrahim Pehlivan, o dönem Gebzespor’u şampiyonluğa taşıyarak belli bir noktaya getirmişti. O dönem biz de sayın Pehlivan’ın ekibinde çalışma arkadaşı olarak başarıya şahitlik etmiştik. Şimdi görev süresi bizde. Amacımız bu renklere gönül veren taraftarlara ve halkımıza özlenen başarıyı yeniden yaşatmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.