Büyükgöz gazetecileri dinledi

Gebze 30.06.2020 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz gazetecileri dinledi

Gebze Gazeciler Cemiyeti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Ziyarette Gebze’nin sorunlarına ilişkin konuşan gazeteciler, Büyükgöz’den sorunların çözümü konusunda söz aldı. Ziyarette konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çok büyük bir potansiyele sahip Gebze’mizi daha iyi bir noktaya taşımak için çalışacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana Gebzelileri dinleyerek hareket ettik. Gebzelilerin isteklerini önem sırasına göre sıralayarak normalleşme süreci ile çalışmalarımıza hız kazandırdık” dedi. Büyükgöz gazetecilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.   

Gebze Gazeciler Cemiyeti Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti.

Ziyarette Gebze’nin sorunlarına ilişkin konuşan gazeteciler, Büyükgöz’den sorunların çözümü konusunda söz aldı. Ziyarette konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çok büyük bir potansiyele sahip Gebze’mizi daha iyi bir noktaya taşımak için çalışacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana Gebzelileri dinleyerek hareket ettik. Gebzelilerin isteklerini önem sırasına göre sıralayarak normalleşme süreci ile çalışmalarımıza hız kazandırdık” dedi. Büyükgöz gazetecilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.