19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz, Gazi Çocuklarını unutmadı!

Gebze 24.04.2020 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, Gazi Çocuklarını unutmadı!

Şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kitap, oyuncak ve Türk bayrağı hediye etti. Başkan Büyükgöz’den gazi ve şehit çocuklarına 23 Nisan sürprizi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları evlerinde ziyaret ediyor. Gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz, kitap, oyuncak ve Türk bayrağı hediye ediyor. Başkan Büyükgöz, “Aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. ŞEHİT ÖĞRETMENİN ÇOCUKLARI DA UNUTULMADI Vatan müdafaasında gazilik unvanı kazanan kardeşlerimizin ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini bu anlamlı günde ziyaret ederek hediyelerini takdim ediyoruz. Gazi ve şehitlerimize minnettarız. Bu salgın illetiyle mücadele günlerinde evlerinde olan tüm çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi. Başkan Büyükgöz bu ziyaretler kapsamında şehit öğretmen Necmettin Kuyucu’nun ailesini de ziyaret ederek merhum hocanın çocuklarına 23 Nisan hediyeleri takdim etti.

Şehit ve gazi ailelerini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kitap, oyuncak ve Türk bayrağı hediye etti.

Başkan Büyükgöz’den gazi ve şehit çocuklarına 23 Nisan sürprizi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları evlerinde ziyaret ediyor. Gazi ve şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükgöz, kitap, oyuncak ve Türk bayrağı hediye ediyor. Başkan Büyükgöz, “Aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz.

ŞEHİT ÖĞRETMENİN ÇOCUKLARI DA UNUTULMADI

Vatan müdafaasında gazilik unvanı kazanan kardeşlerimizin ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini bu anlamlı günde ziyaret ederek hediyelerini takdim ediyoruz. Gazi ve şehitlerimize minnettarız. Bu salgın illetiyle mücadele günlerinde evlerinde olan tüm çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyorum” dedi. Başkan Büyükgöz bu ziyaretler kapsamında şehit öğretmen Necmettin Kuyucu’nun ailesini de ziyaret ederek merhum hocanın çocuklarına 23 Nisan hediyeleri takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.