19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz, kapı kapı gezerek annelere çiçek dağıttı!

Gebze 11.05.2020 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, kapı kapı gezerek annelere çiçek dağıttı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gaziler, Barış, Cumhuriyet ve Arapçeşme mahallelerinde belirlenen adreslere ev ziyaretleri yaparak Gebzeli hanımların Anneler Günü’nü tebrik etti. Başkan Büyükgöz’den Gebzeli annelere Anneler Günü ziyaretleri. Anneler Günü’nde, sokağa çıkma kısıtlamasına verilen 4 saatlik arayı kent meydanında eşleriyle birlikte kısa yürüyüş ve dinlenerek geçiren 65 yaş üstü hanımlara karanfil takdim eden Başkan Büyükgöz, mahalle ziyaretleri de gerçekleştirdi. YASAK DA KAPI KAPI DOLAŞTI Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Anneler Günü’nde Gaziler, Barış, Cumhuriyet ve Arapçeşme mahallelerinde belirlenen adreslere ev ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hanımların Anneler Günü’nü tebrik etti, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. “Annelerimiz sadece ailesini değil, bütün toplumu sevgiyle yoğuran, özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır” diyen Başkan Büyükgöz, “Hayatımız boyunca bize güven ve destek veren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde çocuklarla da bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, çeşitli hediyeler takdim ederek gönüllerini aldı.  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gaziler, Barış, Cumhuriyet ve Arapçeşme mahallelerinde belirlenen adreslere ev ziyaretleri yaparak Gebzeli hanımların Anneler Günü’nü tebrik etti. Başkan Büyükgöz’den Gebzeli annelere Anneler Günü ziyaretleri. Anneler Günü’nde, sokağa çıkma kısıtlamasına verilen 4 saatlik arayı kent meydanında eşleriyle birlikte kısa yürüyüş ve dinlenerek geçiren 65 yaş üstü hanımlara karanfil takdim eden Başkan Büyükgöz, mahalle ziyaretleri de gerçekleştirdi.

YASAK DA KAPI KAPI DOLAŞTI

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelen Anneler Günü’nde Gaziler, Barış, Cumhuriyet ve Arapçeşme mahallelerinde belirlenen adreslere ev ziyaretleri yapan Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hanımların Anneler Günü’nü tebrik etti, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. “Annelerimiz sadece ailesini değil, bütün toplumu sevgiyle yoğuran, özenle yetiştirdikleri çocuklarıyla geleceğimizi şekillendiren en değerli varlıklarımızdır” diyen Başkan Büyükgöz, “Hayatımız boyunca bize güven ve destek veren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretlerde çocuklarla da bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, çeşitli hediyeler takdim ederek gönüllerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.