Büyükgöz, Kırgız mevkidaşlarını ağırladı!

Gebze 27.11.2019 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, Kırgız mevkidaşlarını ağırladı!

Başkan Büyükgöz’e Kırgızistan’dan Konuk Belediye Başkanları

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin Kırgızistan üye belediye başkanlarından oluşan heyeti başkanlık makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin Kırgızistan üye belediye başkanlarından oluşan heyeti başkanlık makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. TDBB Kırgızistan Üye Belediyeler Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret eden heyet misafirperverlikleri ve iş birliği için Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti. BURASI ONLARIN EVİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belki resmi olarak burada sadece bir kardeş belediyemiz var. Ama aslında hepimiz kardeşiz. Kardeşlerimizi Gebze’mizden ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler de Kırgızistan’a gittiğimizde kendi evimizde gibi hissediyoruz. Kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyorum” dedi. Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından Başkan Büyükgöz mevkidaşlarından gelen hediyeleri kabul etti, hediye takdiminde bulundu. HEYETE SUNUM YAPILDI Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından toplantı salonunda Kırgızistan heyetine, Gebze Belediyesi’nin elektronik hizmetleri, internet üzerinden kullanılan uygulamalar hakkında sunum yapıldı.
Başkan Büyükgöz’e Kırgızistan’dan Konuk Belediye Başkanları

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin Kırgızistan üye belediye başkanlarından oluşan heyeti başkanlık makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin Kırgızistan üye belediye başkanlarından oluşan heyeti başkanlık makamında ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Kardeşlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. TDBB Kırgızistan Üye Belediyeler Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret eden heyet misafirperverlikleri ve iş birliği için Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.

BURASI ONLARIN EVİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Belki resmi olarak burada sadece bir kardeş belediyemiz var. Ama aslında hepimiz kardeşiz. Kardeşlerimizi Gebze’mizden ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler de Kırgızistan’a gittiğimizde kendi evimizde gibi hissediyoruz. Kendilerine bir kez daha hoş geldiniz diyorum” dedi. Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından Başkan Büyükgöz mevkidaşlarından gelen hediyeleri kabul etti, hediye takdiminde bulundu.

HEYETE SUNUM YAPILDI

Başkanlık makamındaki görüşmenin ardından toplantı salonunda Kırgızistan heyetine, Gebze Belediyesi’nin elektronik hizmetleri, internet üzerinden kullanılan uygulamalar hakkında sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.