Büyükgöz özel çocukları unutmadı

Gebze 30.04.2019 - 15:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz özel çocukları unutmadı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dünya Otizm Farkındalık günü münasebetiyle Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılarak özel çocukları yalnız bırakmadı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dünya Otizm Farkındalık günü münasebetiyle Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılarak özel çocukları yalnız bırakmadı. Özel çocukların bu özel gününe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve aileler katıldı. GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında özel çocukların eğitimlerinin önemine değindi. Başkan Büyükgöz, “Geleceğimiz çocuklarımız. Onların eğitimleri bu anlamda bizler için çok önemli. Tüm kurumlarımızla birlikte bu işin takipçisi olacağız. Üniversite işbirliğinde eğitimler verilecek” dedi. ONLAR ÇOK ÖZEL Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı konuşmasında,  “Allah bu özel çocuklarımızın ailelerine hayırlı ömürler versin. Her zaman evlatlarının yanlarında olmak nasip olsun. Çocuklarımız içinde sağlık sıhhat diliyorum. Son 15 yılda bu alanda eğitim kurumlarının sayısı arttı. Bu eğitim kurumlarımız sayesinde sosyalleşiyorlar. Özel çocuklarımız için devletimizin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanacağız. Onlar çok özel ve özel ilgiyi hak ediyorlar.” dedi. AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER Açılış konuşmalarının ardından özel çocuklar davetliler için özel hazırladıkları gösterilerini gerçekleştirdi. Programın sonunda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz özel çocukların resim sergisinin açılış kurdelesini yine özel çocuklarla birlikte kesti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dünya Otizm Farkındalık günü münasebetiyle Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılarak özel çocukları yalnız bırakmadı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Dünya Otizm Farkındalık günü münasebetiyle Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezinde düzenlenen etkinliğe katılarak özel çocukları yalnız bırakmadı. Özel çocukların bu özel gününe Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve aileler katıldı.

GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında özel çocukların eğitimlerinin önemine değindi. Başkan Büyükgöz, “Geleceğimiz çocuklarımız. Onların eğitimleri bu anlamda bizler için çok önemli. Tüm kurumlarımızla birlikte bu işin takipçisi olacağız. Üniversite işbirliğinde eğitimler verilecek” dedi.

ONLAR ÇOK ÖZEL

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı konuşmasında,  “Allah bu özel çocuklarımızın ailelerine hayırlı ömürler versin. Her zaman evlatlarının yanlarında olmak nasip olsun. Çocuklarımız içinde sağlık sıhhat diliyorum. Son 15 yılda bu alanda eğitim kurumlarının sayısı arttı. Bu eğitim kurumlarımız sayesinde sosyalleşiyorlar. Özel çocuklarımız için devletimizin tüm imkanlarını sonuna kadar kullanacağız. Onlar çok özel ve özel ilgiyi hak ediyorlar.” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ BİRLİKTE KESTİLER

Açılış konuşmalarının ardından özel çocuklar davetliler için özel hazırladıkları gösterilerini gerçekleştirdi. Programın sonunda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz özel çocukların resim sergisinin açılış kurdelesini yine özel çocuklarla birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.