19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz, "Pazarcıların sorunlarını çözeceğiz!"

Gebze 05.02.2020 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, "Pazarcıların sorunlarını çözeceğiz!"

İlçe genelinde hizmet veren pazarlarda tezgah açan pazarcı esnaflarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Pazarcı esnafımızın sıkıntısını da yine siz değerli kardeşlerimiz bilir. Sizlerden gelecek sorunlara ilişkin bilgileri alarak birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.   Başkan Büyükgöz, pazarcı esnafıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İlçe genelinde hizmet veren pazarlarda tezgah açan pazarcı esnaflarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaflarla istişare ederek, talep ve önerilerini dinledi. Toplantıya ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Sedat Çelik, birim müdürleri ve Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır da katıldı. Toplantının açılışında bir selamlama konuşması yapan Oda Başkanı Erattır, Başkan Büyükgöz’e pazarcı esnafına verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etti. Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır’ın ardından pazarcılara hitap eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bizim yönetim anlayışımızın temelinde; bir şeyin doğrusunu onu kullanan bilir mantığı yer almaktadır. PAZARYERLERİNE DÜZENLEMELER Pazarcı esnafımızın sıkıntısını da yine siz değerli kardeşlerimiz bilir. Sizlerden gelecek sorunlara ilişkin bilgileri alarak birlikte çözüm üreteceğiz. 10 aylık dönem zarfında sizlerle ve oda yönetimiyle sık sık bir araya geldik” ifadelerini kullandı. İlçe genelinde açılan pazaryerlerinde yapılacak düzenlemeler ve vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere ilişkin de bilgi veren Başkan Büyükgöz, büyükşehir belediyesinin hizmete sunacağı Kızılay Caddesindeki katlı otoparkın zemin katına 1 ay içerisinde Pazar kurulacağının bilgisini verdi. Kirazpınar bölgesinde ihtiyaç olan pazaryerinin oluşturulacağını da dile getiren Başkan Büyükgöz, İlyas Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan sosyete pazarını Tatlıkuyu Kapalı pazaryerine taşınacağını açıkladı.

İlçe genelinde hizmet veren pazarlarda tezgah açan pazarcı esnaflarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Pazarcı esnafımızın sıkıntısını da yine siz değerli kardeşlerimiz bilir. Sizlerden gelecek sorunlara ilişkin bilgileri alarak birlikte çözüm üreteceğiz” dedi.

 

Başkan Büyükgöz, pazarcı esnafıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. İlçe genelinde hizmet veren pazarlarda tezgah açan pazarcı esnaflarıyla kahvaltıda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, esnaflarla istişare ederek, talep ve önerilerini dinledi. Toplantıya ev sahibi Başkan Büyükgöz’ün yanı sıra başkan yardımcıları Yusuf Burkut, Sedat Çelik, birim müdürleri ve Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır da katıldı. Toplantının açılışında bir selamlama konuşması yapan Oda Başkanı Erattır, Başkan Büyükgöz’e pazarcı esnafına verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etti. Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır’ın ardından pazarcılara hitap eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bizim yönetim anlayışımızın temelinde; bir şeyin doğrusunu onu kullanan bilir mantığı yer almaktadır.

PAZARYERLERİNE DÜZENLEMELER

Pazarcı esnafımızın sıkıntısını da yine siz değerli kardeşlerimiz bilir. Sizlerden gelecek sorunlara ilişkin bilgileri alarak birlikte çözüm üreteceğiz. 10 aylık dönem zarfında sizlerle ve oda yönetimiyle sık sık bir araya geldik” ifadelerini kullandı. İlçe genelinde açılan pazaryerlerinde yapılacak düzenlemeler ve vatandaşlardan gelen şikayet ve taleplere ilişkin de bilgi veren Başkan Büyükgöz, büyükşehir belediyesinin hizmete sunacağı Kızılay Caddesindeki katlı otoparkın zemin katına 1 ay içerisinde Pazar kurulacağının bilgisini verdi. Kirazpınar bölgesinde ihtiyaç olan pazaryerinin oluşturulacağını da dile getiren Başkan Büyükgöz, İlyas Caddesi üzerinde Pazar günleri kurulan sosyete pazarını Tatlıkuyu Kapalı pazaryerine taşınacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.