19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz sahada!

Gebze 18.01.2019 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz sahada!

AK Parti Gebze Belediye başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim sürecinde aday adayı olan isimleri ziyaret ederek, destek istedi. Büyükgöz, “Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz. Aday Adayı olan ve Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. “dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, saha çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gebze belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Büyükgöz, Gebze İlçe teşkilatıyla birlikte saha çalışmalarına hızlı başladı. Büyükgöz, İlçe SKM tarafından organize edilen saha programlarını İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yöneticilerle birlikte sürdüren Büyükgöz, Kaymakam Mustafa Güler ile başlattığı ziyaretlerini, Aday Adaylarıyla sürdürdü. Seçim sürecinde küskünlüğe yer bırakmadan tüm aday Adaylarının desteğini de arkasına almak isteyen Büyükgöz, bu nedenle anlamlı bir çalışma başlattı. GEBZE’YE HİZMETKAR OLACAĞIZ Aday Adaylarının yanı sıra istişare kurulu üyelerini de ziyaret eden Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı  İrfan Ayar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Büyükgöz, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirme de “Gebze’yi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.. Gebze; üretimin, ihracatın, katma değerin, teknolojinin ve yeniliğin lokomotifi, öncüsü ve belirleyicisidir. AK belediyeciliğin dillere pelesenk olmuş o hizmet aşkını, tecrübesini ve vizyonunu aşılamayı, mevcut belediye hizmetlerimizin kalitesinin arttırılmasını kendimize hedef koyduk. Aday adayı olurken, ‘Makam işgal etmeye değil, Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz’ dedik. Bu inanç ve azimle siz aziz Gebzeli hemşehrilerimin hizmet eri olmak bizim en büyük hayalimiz ve tutkumuzdur. Aday Adayı olan ve Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Demokratik bir sürecin parçası olduk. Gayemiz, derdimiz ve amacımız ‘Bu güzel şehre en iyi ben hizmet ederim’ demenin yarışı olacaktır.”dedi.
AK Parti Gebze Belediye başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim sürecinde aday adayı olan isimleri ziyaret ederek, destek istedi. Büyükgöz, “Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz. Aday Adayı olan ve Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. “dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, saha çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gebze belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Büyükgöz, Gebze İlçe teşkilatıyla birlikte saha çalışmalarına hızlı başladı. Büyükgöz, İlçe SKM tarafından organize edilen saha programlarını İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yöneticilerle birlikte sürdüren Büyükgöz, Kaymakam Mustafa Güler ile başlattığı ziyaretlerini, Aday Adaylarıyla sürdürdü. Seçim sürecinde küskünlüğe yer bırakmadan tüm aday Adaylarının desteğini de arkasına almak isteyen Büyükgöz, bu nedenle anlamlı bir çalışma başlattı.

GEBZE’YE HİZMETKAR OLACAĞIZ

Aday Adaylarının yanı sıra istişare kurulu üyelerini de ziyaret eden Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve İlçe Başkanı  İrfan Ayar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Büyükgöz, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirme de “Gebze’yi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır.. Gebze; üretimin, ihracatın, katma değerin, teknolojinin ve yeniliğin lokomotifi, öncüsü ve belirleyicisidir. AK belediyeciliğin dillere pelesenk olmuş o hizmet aşkını, tecrübesini ve vizyonunu aşılamayı, mevcut belediye hizmetlerimizin kalitesinin arttırılmasını kendimize hedef koyduk. Aday adayı olurken, ‘Makam işgal etmeye değil, Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz’ dedik. Bu inanç ve azimle siz aziz Gebzeli hemşehrilerimin hizmet eri olmak bizim en büyük hayalimiz ve tutkumuzdur. Aday Adayı olan ve Cumhurbaşkanımızın açıklamasından sonra bizlere destek veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Demokratik bir sürecin parçası olduk. Gayemiz, derdimiz ve amacımız ‘Bu güzel şehre en iyi ben hizmet ederim’ demenin yarışı olacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.