Büyükgöz, salgında da çalışmaların aksamasına izin vermiyor!

Gebze 06.05.2020 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükgöz, salgında da çalışmaların aksamasına izin vermiyor!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Covid-19 salgını sebebiyle yaşamın adeta durma noktasına geldiği şu günlerde Gebze Belediyesi tüm ekibiyle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda vatandaşa hizmet etmeye, görevini canla başla yapmayı sürdürüyor. Covid-19 salgını sebebiyle birçok sosyal projelere ve hijyen çalışmalarına ağırlık veren Gebze Belediyesi rutin işlerini de aksatmadan yerine getiriyor. CADDE VE SOKAKLARDA ONARIM ÇALIŞMALARI Normal mesailerini aksatmadan yerine getiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yenikent Mahallesi 2449 sokakta çocukların ilerleyen zamanlarda oynayacakları bir park yapıyor ve taş duvar çalışması yürütüyor. Kentin bir çok noktasında parke ve asfalt yama çalışmalarını sürdüren ekipler Ovacık Mahallesi Sancak Caddesi 4303 ve 4404 sokaklarda parke yol ve bordür çalışması gerçekleştirdi. Yetkililer çalışmaların aralıksız hız kesmeden süreceği bilgisini verdi.

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Covid-19 salgını sebebiyle yaşamın adeta durma noktasına geldiği şu günlerde Gebze Belediyesi tüm ekibiyle Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda vatandaşa hizmet etmeye, görevini canla başla yapmayı sürdürüyor. Covid-19 salgını sebebiyle birçok sosyal projelere ve hijyen çalışmalarına ağırlık veren Gebze Belediyesi rutin işlerini de aksatmadan yerine getiriyor.

CADDE VE SOKAKLARDA ONARIM ÇALIŞMALARI

Normal mesailerini aksatmadan yerine getiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Yenikent Mahallesi 2449 sokakta çocukların ilerleyen zamanlarda oynayacakları bir park yapıyor ve taş duvar çalışması yürütüyor. Kentin bir çok noktasında parke ve asfalt yama çalışmalarını sürdüren ekipler Ovacık Mahallesi Sancak Caddesi 4303 ve 4404 sokaklarda parke yol ve bordür çalışması gerçekleştirdi. Yetkililer çalışmaların aralıksız hız kesmeden süreceği bilgisini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.