Büyükgöz Soğukpınarlılara gitti!

Gebze 26.03.2019 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz Soğukpınarlılara gitti!

Yavuz Selim Mahallesi'nde Giresun Soğukpınarlılar Derneği'ne misafir olan Büyükgöz, "Tapu sorunu artık çözüldü. 1 Nisan'dan sonra gerçekleştireceğimiz Halk Meclisleri ile buranın geleceğini sizlerle birlikte kararlaştıracağız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan Giresun Espiye İlçesi Soğukpınar Beldesi Derneği'ne misafir oldu. Ziyarette konuşan Büyükgöz, "Mahallemizde tapu sorunu artık çözüldü. 1 Nisan'dan sonra gerçekleştireceğimiz Halk Meclisleri ile buranın geleceğini sizlerle birlikte kararlaştıracağız" dedi. GEBZE’Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAK Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Biz her zaman bir ve beraberiz. İlçe başkanı olarak ben her zaman emrinizdeyim. Zinnur bey kaliteli ve liyakatı olan bir aday. Kariyerine baktığınız zaman 33 yıldır Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak Türkiye'nin 81 vilayetine hizmet götürmüş, belediyecilik işinin ehli. Projeleri hazır. Gebze'yi daha ileriye taşıyacak hizmetlere imza atacak" dedi. YAVUZ SELİM'İN GELECEĞİNE SİZ KARAR VERECEKSİNİZ Konuşmasında hayata geçirilmesi planlanan Akıllı Belediyecilik, Ulaşım Master Planı ve sosyal projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Cumhur İttifakı adayı Büyükgöz, "Gebze'de tapu sorunu tarih oldu. Özellikle Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız tapularını almaya devam ediyor. Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle biz 1 Nisan'da göreve geldiğimizde düzenleyeceğimiz halk meclisleriyle burada atılacak olan adımları sizlere soracağız. Sizlerin istemediği hiç bir karar alınmayacak. Yavuz Selim'in geleceğine siz karar vereceksiniz. Biz her zaman bir ve beraber olacağız. Derdinizle dertlenecek, bize iletilen ihtiyaçları gidermek için gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı. SORUN ÇÖZÜLECEKSE BU KADROLAR ÇÖZER Konuşmasında şu sözlere yer veren Büyükgöz, "33 yıllık tecrübemizi Gebze'de hizmete dönüştürerek, sizlere hizmet etmek istiyorum. Yine Kocaeli'de Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey de akademisyen kimliği ile geçmişte Büyükşehir'de Genel Sekreterlik yapmış bir isim. "3'lü olsun, güçlü olsun' sloganıyla hareket ediyoruz. Gebze Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi hükümetimiz uyum içerisinde çalışarak projelerimizi Gebze'ye kazandıracağız. Bir yerde bir sorun var ise bu sorunu biz çözeriz, yine bu kadrolar çözer" şeklinde konuştu.
Yavuz Selim Mahallesi'nde Giresun Soğukpınarlılar Derneği'ne misafir olan Büyükgöz, "Tapu sorunu artık çözüldü. 1 Nisan'dan sonra gerçekleştireceğimiz Halk Meclisleri ile buranın geleceğini sizlerle birlikte kararlaştıracağız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan Giresun Espiye İlçesi Soğukpınar Beldesi Derneği'ne misafir oldu. Ziyarette konuşan Büyükgöz, "Mahallemizde tapu sorunu artık çözüldü. 1 Nisan'dan sonra gerçekleştireceğimiz Halk Meclisleri ile buranın geleceğini sizlerle birlikte kararlaştıracağız" dedi.

GEBZE’Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAK

Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Biz her zaman bir ve beraberiz. İlçe başkanı olarak ben her zaman emrinizdeyim. Zinnur bey kaliteli ve liyakatı olan bir aday. Kariyerine baktığınız zaman 33 yıldır Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak Türkiye'nin 81 vilayetine hizmet götürmüş, belediyecilik işinin ehli. Projeleri hazır. Gebze'yi daha ileriye taşıyacak hizmetlere imza atacak" dedi.

YAVUZ SELİM'İN GELECEĞİNE SİZ KARAR VERECEKSİNİZ

Konuşmasında hayata geçirilmesi planlanan Akıllı Belediyecilik, Ulaşım Master Planı ve sosyal projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Cumhur İttifakı adayı Büyükgöz, "Gebze'de tapu sorunu tarih oldu. Özellikle Yavuz Selim ve Hürriyet mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız tapularını almaya devam ediyor. Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle biz 1 Nisan'da göreve geldiğimizde düzenleyeceğimiz halk meclisleriyle burada atılacak olan adımları sizlere soracağız. Sizlerin istemediği hiç bir karar alınmayacak. Yavuz Selim'in geleceğine siz karar vereceksiniz. Biz her zaman bir ve beraber olacağız. Derdinizle dertlenecek, bize iletilen ihtiyaçları gidermek için gece gündüz çalışacağız" ifadelerini kullandı.

SORUN ÇÖZÜLECEKSE BU KADROLAR ÇÖZER

Konuşmasında şu sözlere yer veren Büyükgöz, "33 yıllık tecrübemizi Gebze'de hizmete dönüştürerek, sizlere hizmet etmek istiyorum. Yine Kocaeli'de Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Bey de akademisyen kimliği ile geçmişte Büyükşehir'de Genel Sekreterlik yapmış bir isim. "3'lü olsun, güçlü olsun' sloganıyla hareket ediyoruz. Gebze Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz ve merkezi hükümetimiz uyum içerisinde çalışarak projelerimizi Gebze'ye kazandıracağız. Bir yerde bir sorun var ise bu sorunu biz çözeriz, yine bu kadrolar çözer" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.