19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz vatandaşları dinliyor

Gebze 10.07.2019 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükgöz vatandaşları dinliyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 2020-2024 yıllarını kapsayacak olan Gebze Belediyesi Stratejik Planı için vatandaşlara 6 soru yöneltti. Göreve geldiği günden bu yana 'Gönül Belediyeciliği' kapsamında katılımcı bir anlayışı güdeceklerinin altını çizen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, oluşturulacak 2020-2024 Stratejik Planı için vatandaşa 6 soruluk bir anket yöneltti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Büyükgöz, "Gebze Belediyesi olarak, katılımcı yönetim ilkemiz gereğince, belediyemizin ve kentimizin geleceğine yön vermek ve kurumsal verimliliği artırmak amacıyla Gebze’de yaşayan veya çalışan herkesin talep ve beklentilerini öğrenip bu beklentilere karşılık vermeyi hedeflemekteyiz. Bu anket de sizlerin, kurumumuz ve hizmetlerimiz hakkındaki kanaat ve önerilerini edinmek amacıyla hazırlanmış bulunmaktadır. Bu formu doldurarak Belediyemizin hizmetlerine ve 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planına katkı sağlamanızı diler, desteğiniz için teşekkür ederim" dedi. GEBZELİLERİN FİKİRLERİNE BAŞVURULDU Ankette şu 6 soruda Gebzelilerin fikirlerine başvuruldu; "1)Gebze Belediyesi ile ilgili bilgileri genellikle hangi yolla ediniyorsunuz?, 2)Gebze Belediyesince verilen hizmetlerin genel olarak hızını ve kalitesini değerlendirir misiniz?, 3)Gebze Belediyesi ile ilişkilerinizde belediye yönetici ve personelinin size karşı yaklaşımları nasıldır?, 4)Sizce Gebze’nin en önemli sorunları nelerdir?, 5)Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Gebze Belediyesi hangi işlere öncelik vermelidir?, 6)Gebze’de yaşayan bir vatandaş olarak, nasıl bir Gebze hayal ediyorsunuz?" Anketin sonunda vatandaşlardan ek olarak belirtmek istedikleri görüş ve öneriler hakkında bilgi alınıyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 2020-2024 yıllarını kapsayacak olan Gebze Belediyesi Stratejik Planı için vatandaşlara 6 soru yöneltti. Göreve geldiği günden bu yana 'Gönül Belediyeciliği' kapsamında katılımcı bir anlayışı güdeceklerinin altını çizen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, oluşturulacak 2020-2024 Stratejik Planı için vatandaşa 6 soruluk bir anket yöneltti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Büyükgöz, "Gebze Belediyesi olarak, katılımcı yönetim ilkemiz gereğince, belediyemizin ve kentimizin geleceğine yön vermek ve kurumsal verimliliği artırmak amacıyla Gebze’de yaşayan veya çalışan herkesin talep ve beklentilerini öğrenip bu beklentilere karşılık vermeyi hedeflemekteyiz. Bu anket de sizlerin, kurumumuz ve hizmetlerimiz hakkındaki kanaat ve önerilerini edinmek amacıyla hazırlanmış bulunmaktadır. Bu formu doldurarak Belediyemizin hizmetlerine ve 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planına katkı sağlamanızı diler, desteğiniz için teşekkür ederim" dedi.

GEBZELİLERİN FİKİRLERİNE BAŞVURULDU

Ankette şu 6 soruda Gebzelilerin fikirlerine başvuruldu; "1)Gebze Belediyesi ile ilgili bilgileri genellikle hangi yolla ediniyorsunuz?, 2)Gebze Belediyesince verilen hizmetlerin genel olarak hızını ve kalitesini değerlendirir misiniz?, 3)Gebze Belediyesi ile ilişkilerinizde belediye yönetici ve personelinin size karşı yaklaşımları nasıldır?, 4)Sizce Gebze’nin en önemli sorunları nelerdir?, 5)Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Gebze Belediyesi hangi işlere öncelik vermelidir?, 6)Gebze’de yaşayan bir vatandaş olarak, nasıl bir Gebze hayal ediyorsunuz?" Anketin sonunda vatandaşlardan ek olarak belirtmek istedikleri görüş ve öneriler hakkında bilgi alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.