19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyüklerimiz çocuklar gibi mutlu

Kocaeli 11.05.2020 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyüklerimiz çocuklar gibi mutlu

Ülke olarak salgına karşı tedbirlerimize aynı şekilde devam ederken bir yandan da normalleşme dönemine merhaba dedik. 65 yaş ve yukarısı büyüklerimiz uzun sürenin ardından ilk defa sokağa çıkarak özgürlüğün keyfine vardılar. Dört saat boyunca güzel bahar havasıyla beraber büyük mutluluk yaşadılar. Yurdun dört bir yanındaki büyüklerimiz kendilerine verilen izinle beraber stres atıp büyük enerji ve moral topladılar. 50 gün sonra bol bol yürüdüler, sohbet ettiler ve birlikte zaman geçirdiler. ** Gebze’deki buluşma adresleri Kent Meydanı ve çevresi olurken kendileri için çabucak geçen dört saate imza attılar. Güzel ve güneşli hava onların bir şansıydı, ayrıca kendilerinden başka kimselerin olmadığı Pazar günü çok değerliydi. Polis ekipleri ve yetkililer kendilerine sık sık yardımcı oldu. Aynı zamanda anneler günü olan bu günde Gebze İlçe Emniyetine bağlı ekipler, 65 yaş ve üstü annelerin Anneler Gününü unutmayıp onlara çiçek armağan etti. Bu güzel tablo görülmeye değerdi. ** Bol bol sohbet edip, güneşin tadını çıkardıkları bir güne imza atan büyüklerimiz evlerine buruk dönseler de uzun zaman sonra ilk defa bu kadar mutlu oldular. Her biri yetkililere teşekkür edip yeniden buluşacakları günü beklemeye başladılar. Ayrıca içlerinden birkaçı berber konusunda sıkıntı yaşadıklarını, berbere gitmek istediklerini ifade etti. Bayram öncesinde berber ihtiyaçlarının olduğundan yakındılar. Bunu buradan duyurayım, eminim kendilerine yardımcı olunacaktır.   ** Salgının ilk günlerinde bazı çevrelerin sosyal medyada adeta linç ettikleri, abuk sabuk paylaşımlar yaptıkları büyüklerimiz aslında salgın dönemi boyunca kurallara en çok uyan grup. Kısa zamanda daha fazla müjdeli haber almayı hak ediyorlar. Sanıyorum, yetkililerin bu anlamda çalışmaları var. Biraz daha sabretmeleri gerekiyor. Her biri hepimiz için değerli. Her şey onların sağlığı ve mutluluğu için. Özgürlüklerine tamamen kavuştukları, diledikleri gibi sokaklarda oldukları günler uzakta değil.

Ülke olarak salgına karşı tedbirlerimize aynı şekilde devam ederken bir yandan da normalleşme dönemine merhaba dedik. 65 yaş ve yukarısı büyüklerimiz uzun sürenin ardından ilk defa sokağa çıkarak özgürlüğün keyfine vardılar. Dört saat boyunca güzel bahar havasıyla beraber büyük mutluluk yaşadılar. Yurdun dört bir yanındaki büyüklerimiz kendilerine verilen izinle beraber stres atıp büyük enerji ve moral topladılar. 50 gün sonra bol bol yürüdüler, sohbet ettiler ve birlikte zaman geçirdiler.

**

Gebze’deki buluşma adresleri Kent Meydanı ve çevresi olurken kendileri için çabucak geçen dört saate imza attılar. Güzel ve güneşli hava onların bir şansıydı, ayrıca kendilerinden başka kimselerin olmadığı Pazar günü çok değerliydi. Polis ekipleri ve yetkililer kendilerine sık sık yardımcı oldu. Aynı zamanda anneler günü olan bu günde Gebze İlçe Emniyetine bağlı ekipler, 65 yaş ve üstü annelerin Anneler Gününü unutmayıp onlara çiçek armağan etti. Bu güzel tablo görülmeye değerdi.

**

Bol bol sohbet edip, güneşin tadını çıkardıkları bir güne imza atan büyüklerimiz evlerine buruk dönseler de uzun zaman sonra ilk defa bu kadar mutlu oldular. Her biri yetkililere teşekkür edip yeniden buluşacakları günü beklemeye başladılar. Ayrıca içlerinden birkaçı berber konusunda sıkıntı yaşadıklarını, berbere gitmek istediklerini ifade etti. Bayram öncesinde berber ihtiyaçlarının olduğundan yakındılar. Bunu buradan duyurayım, eminim kendilerine yardımcı olunacaktır.  

**

Salgının ilk günlerinde bazı çevrelerin sosyal medyada adeta linç ettikleri, abuk sabuk paylaşımlar yaptıkları büyüklerimiz aslında salgın dönemi boyunca kurallara en çok uyan grup. Kısa zamanda daha fazla müjdeli haber almayı hak ediyorlar. Sanıyorum, yetkililerin bu anlamda çalışmaları var. Biraz daha sabretmeleri gerekiyor. Her biri hepimiz için değerli. Her şey onların sağlığı ve mutluluğu için. Özgürlüklerine tamamen kavuştukları, diledikleri gibi sokaklarda oldukları günler uzakta değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.