GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir, 3 ton mama dağıttı!

Kocaeli 27.03.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir, 3 ton mama dağıttı!

Büyükşehir Belediyesi, hızla yayılan Covid-19 salgını sebebiyle besin kaynağı bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını unutmuyor. Hızla yayılan koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle insanların evden dışarıya çıkışlarının kısıtlı olması ve işletmelerin kapalı olmasından dolayı sokak hayvanları, besin kaynağı bulmakta zorluk çekmeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu zor günlerde yaptığı mama yardımlarını artırarak sokak hayvanlarının umudu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince STK’lara 3 ton kedi-köpek maması dağıtıldı. BESİN KAYNAĞI BULMAKTA ZORLUK ÇEKİYORLAR Tüm dünyada insanları olumsuz etkileyen koronavirüsü, sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Restoranların, lokantaların, kafelerin geçici süre ile faaliyetlerine ara vermesi sebebiyle sokak hayvanları besin kaynağı bulmakta zorluk çekmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü de bu durumun sokak hayvanlarını ne kadar çok etkileyeceğini bildiği için mama desteği ile ilimizdeki 20 ayrı noktada çalışmalara yoğunluk verdi. TOPLAMDA 3 TON KEDİ VE KÖPEK MAMASI DAĞITILDI Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin dört bir yanına sokak hayvanları için günlük 500 kilogram mama dağıtıyor. Büyükşehir ayrıca, STK yöneticileri ve aktivistleri aracılığıyla da sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlıyor. Kocaeli’nde faaliyet gösteren derneklere 1.5 ton köpek maması ile 1.5 ton kedi maması dağıtıldı. MAMA KABI VE MAMA DAĞITILAN STK’LAR Kocaeli Hayvan Hakları Derneği (KOCAELİDER) Başkanı Selama Pilatin Pek, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği (GÖLVİST) Başkanı Gülçin Taşkın, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik, KOÜ Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü ve Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem’e Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan mama kabı ve mamalar verildi.

Büyükşehir Belediyesi, hızla yayılan Covid-19 salgını sebebiyle besin kaynağı bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını unutmuyor. Hızla yayılan koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle insanların evden dışarıya çıkışlarının kısıtlı olması ve işletmelerin kapalı olmasından dolayı sokak hayvanları, besin kaynağı bulmakta zorluk çekmeye başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu zor günlerde yaptığı mama yardımlarını artırarak sokak hayvanlarının umudu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince STK’lara 3 ton kedi-köpek maması dağıtıldı.

BESİN KAYNAĞI BULMAKTA ZORLUK ÇEKİYORLAR

Tüm dünyada insanları olumsuz etkileyen koronavirüsü, sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Restoranların, lokantaların, kafelerin geçici süre ile faaliyetlerine ara vermesi sebebiyle sokak hayvanları besin kaynağı bulmakta zorluk çekmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü de bu durumun sokak hayvanlarını ne kadar çok etkileyeceğini bildiği için mama desteği ile ilimizdeki 20 ayrı noktada çalışmalara yoğunluk verdi.

TOPLAMDA 3 TON KEDİ VE KÖPEK MAMASI DAĞITILDI

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin dört bir yanına sokak hayvanları için günlük 500 kilogram mama dağıtıyor. Büyükşehir ayrıca, STK yöneticileri ve aktivistleri aracılığıyla da sokak hayvanlarının beslenmesine katkı sağlıyor. Kocaeli’nde faaliyet gösteren derneklere 1.5 ton köpek maması ile 1.5 ton kedi maması dağıtıldı.

MAMA KABI VE MAMA DAĞITILAN STK’LAR

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği (KOCAELİDER) Başkanı Selama Pilatin Pek, Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği (GÖLVİST) Başkanı Gülçin Taşkın, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği (KOHAYDER) Başkanı Gonca Çelik, KOÜ Doğa ve Hayvan Dostları Kulübü ve Can Dostları Derneği Başkanı Sibel Erdem’e Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan mama kabı ve mamalar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.