Büyükşehir ailesi Spor Şenliği’nde buluşacak

Kocaeli 15.04.2017 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir ailesi Spor Şenliği’nde buluşacak

11. Birimlerarası Spor Şenliği, 17 Nisan–23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıkları ve iştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimlerarası Spor Şenliği’nin bu yıl 11.’si düzenlenecek. Büyükşehir ailesinin birlik ve beraberliğine anlam katacak organizasyon 17 Nisan – 23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.   8 GRUPTA 32 TAKIM MÜCADELE EDECEK   A Grubu: -      İzaydaş B Takım -      Kent Konut -      Ulaşım Park A.Ş. -      Park Bahçe Yeşil Alanlar   B Grubu: -      İtfaiye Gebze -      Spor Şube 1 -      Güvenlik Vinsan 2 -      Emlak ve İstimlak Dairesi   C Grubu: -      KO-MEK -      İtfaiye İzmit -      Ultra Sağlık -      Kılavuz Gençlik   D Grubu: -      Fen İşleri -      Bilgi İşlem -      Tiyatro Veteran -      Antikkapı   E Grubu: -      Toplu Taşıma -      Güvenlik Vinsan 1 -      İtfaiye Gölcük -      Belde A.Ş.   F Grubu: -      İzaydaş A Takım -      Basın Yayın ve Halkla İlişkiler -      İSU Beyaz -      Otobüs İşletmeleri   G Grubu: -      İSU Mavi -      Spor Şube 2 -      Mali Hizmetler -      Kocaeli İtfaiye Önleme   H Grubu: -      İmar ve Şehircilik -      Güvenlik -      Çevre Koruma -      Ulaşım Daire Bşk.   MAÇLARIN OYNANACAĞI SPOR MERKEZLERİ Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde organize edilen Spor Şenliği futbol, masa tenisi, basketbol, satranç ve voleybol branşlarında yapılacak. Futbol turnuvasının merkezi Seka Park Açık Hala Sahası olacak. Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları’na Büyükşehir Belediyesi’ne ait SEKASEM ev sahipliği yapacak. Voleybol ve basketbol maçları da yine Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 50. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak.
11. Birimlerarası Spor Şenliği, 17 Nisan–23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek

 

 

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin daire başkanlıkları ve iştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimlerarası Spor Şenliği’nin bu yıl 11.’si düzenlenecek. Büyükşehir ailesinin birlik ve beraberliğine anlam katacak organizasyon 17 Nisan – 23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

8 GRUPTA 32 TAKIM MÜCADELE EDECEK

 

A Grubu:

-      İzaydaş B Takım

-      Kent Konut

-      Ulaşım Park A.Ş.

-      Park Bahçe Yeşil Alanlar

 

B Grubu:

-      İtfaiye Gebze

-      Spor Şube 1

-      Güvenlik Vinsan 2

-      Emlak ve İstimlak Dairesi

 

C Grubu:

-      KO-MEK

-      İtfaiye İzmit

-      Ultra Sağlık

-      Kılavuz Gençlik

 

D Grubu:

-      Fen İşleri

-      Bilgi İşlem

-      Tiyatro Veteran

-      Antikkapı

 

E Grubu:

-      Toplu Taşıma

-      Güvenlik Vinsan 1

-      İtfaiye Gölcük

-      Belde A.Ş.

 

F Grubu:

-      İzaydaş A Takım

-      Basın Yayın ve Halkla İlişkiler

-      İSU Beyaz

-      Otobüs İşletmeleri

 

G Grubu:

-      İSU Mavi

-      Spor Şube 2

-      Mali Hizmetler

-      Kocaeli İtfaiye Önleme

 

H Grubu:

-      İmar ve Şehircilik

-      Güvenlik

-      Çevre Koruma

-      Ulaşım Daire Bşk.

 

MAÇLARIN OYNANACAĞI SPOR MERKEZLERİ

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde organize edilen Spor Şenliği futbol, masa tenisi, basketbol, satranç ve voleybol branşlarında yapılacak. Futbol turnuvasının merkezi Seka Park Açık Hala Sahası olacak. Masa Tenisi ve Satranç Turnuvaları’na Büyükşehir Belediyesi’ne ait SEKASEM ev sahipliği yapacak. Voleybol ve basketbol maçları da yine Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 50. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.