19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir araçları ile temiz ve hijyenik yolculuk

Kocaeli 06.07.2017 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir araçları ile temiz ve hijyenik yolculuk

Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ve tramvay araçları, her gün sefere çıkmadan önce temizlenip, dezenfekte ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile UlaşımPark’a bağlı otobüsler ve tramvay araçları vatandaşların gönül rahatlığı ile yolculuk yapmalarını sağlamak için her gün düzenli olarak temizleniyor. İç ve dış temizliği yapılan otobüs ve tramvay araçlarında hijyen için dezenfektanlar ve kokusuz doğa dostu temizlik malzemeleri kullanılıyor.   HİJYENİK ARAÇLARLA YOLCULUK Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli halkına toplu taşımacılıkta müşteri memnuniyeti ilkesine dayalı ve yenilikçi yönetim anlayışı ile ileri teknoloji çözümlerini kullanarak, güvenli, ekonomik, kaliteli ve konforlu hizmet sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Kocaelililerin gün içinde sıklıkla kullandığı Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve tramvay araçlarının temizliğine de önem gösteriliyor. Otobüsler ve tramvay araçları her gün titizlikle temizlendikten sonra sefere hazır hale getiriliyor.   İÇ VE DIŞ BÖLÜMLERDE TEMİZLİK Araç temizliği, iç ve dış temizlik olmak üzere iki aşamada yapılıyor. Dış temizlik, operatörler tarafından otomatik araç temizlik makineleriyle gerçekleştiriliyor. İç temizlikte ise camlar siliniyor, yerler paspaslanıyor, tutamaçlar da dahil olmak üzere tüm yüzeyler detaylı bir şekilde temizleniyor. Temizlikte özellikle yolcuları rahatsız etmemesi açısından kimyasal bileşeni kokusuz olan temizlik ürünleri kullanılıyor.   SÜREKLİ HİJYEN SAĞLANILIYOR Yaz aylarında oluşacak mikroplardan arındırmak için anti-dezenfektan temizlik ürünlerinden yararlanılıyor. Ayrıca otobüslerde sefer sonlarında personel tarafından aracın temizlenebilmesi için temizlik ekipmanları da bulunuyor. Yapılan temizlik sonrasında personel tarafından tüm kontroller ve tahliller yapılıyor. Araçların uygun şekilde temizlenmediği tespit edilirse temizlik tekrarlanıyor. Ayrıca gün içerisinde bekleme noktaları olan yerlerde denetleme ekipleri tarafından araçların kontrolleri sağlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ve tramvay araçları, her gün sefere çıkmadan önce temizlenip, dezenfekte ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile UlaşımPark’a bağlı otobüsler ve tramvay araçları vatandaşların gönül rahatlığı ile yolculuk yapmalarını sağlamak için her gün düzenli olarak temizleniyor. İç ve dış temizliği yapılan otobüs ve tramvay araçlarında hijyen için dezenfektanlar ve kokusuz doğa dostu temizlik malzemeleri kullanılıyor.

 

HİJYENİK ARAÇLARLA YOLCULUK

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli halkına toplu taşımacılıkta müşteri memnuniyeti ilkesine dayalı ve yenilikçi yönetim anlayışı ile ileri teknoloji çözümlerini kullanarak, güvenli, ekonomik, kaliteli ve konforlu hizmet sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Kocaelililerin gün içinde sıklıkla kullandığı Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler ve tramvay araçlarının temizliğine de önem gösteriliyor. Otobüsler ve tramvay araçları her gün titizlikle temizlendikten sonra sefere hazır hale getiriliyor.

 

İÇ VE DIŞ BÖLÜMLERDE TEMİZLİK

Araç temizliği, iç ve dış temizlik olmak üzere iki aşamada yapılıyor. Dış temizlik, operatörler tarafından otomatik araç temizlik makineleriyle gerçekleştiriliyor. İç temizlikte ise camlar siliniyor, yerler paspaslanıyor, tutamaçlar da dahil olmak üzere tüm yüzeyler detaylı bir şekilde temizleniyor. Temizlikte özellikle yolcuları rahatsız etmemesi açısından kimyasal bileşeni kokusuz olan temizlik ürünleri kullanılıyor.

 

SÜREKLİ HİJYEN SAĞLANILIYOR

Yaz aylarında oluşacak mikroplardan arındırmak için anti-dezenfektan temizlik ürünlerinden yararlanılıyor. Ayrıca otobüslerde sefer sonlarında personel tarafından aracın temizlenebilmesi için temizlik ekipmanları da bulunuyor. Yapılan temizlik sonrasında personel tarafından tüm kontroller ve tahliller yapılıyor. Araçların uygun şekilde temizlenmediği tespit edilirse temizlik tekrarlanıyor. Ayrıca gün içerisinde bekleme noktaları olan yerlerde denetleme ekipleri tarafından araçların kontrolleri sağlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.