19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

26.04.2018 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri istifa etti. Dikkat çeken istifalar arasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, KonyaBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Kaya bulunuyor. SAAT 17:00'A KADAR BAŞVURU YAPABİLECEKLER 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin istifa etmesi için bugün son gün. Adaylık başvurusu yapmak isteyen kamu görevlileri bugün saat 17.00'ye kadar başvurularını yapabilecek. İKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 19 yıldır Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını yürüten Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Kaya ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti'den aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.

24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri istifa etti. Dikkat çeken istifalar arasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Burdur Valisi Şerif YılmazSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YılmazKonyaBüyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Kaya bulunuyor.

SAAT 17:00'A KADAR BAŞVURU YAPABİLECEKLER

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin istifa etmesi için bugün son gün. Adaylık başvurusu yapmak isteyen kamu görevlileri bugün saat 17.00'ye kadar başvurularını yapabilecek.

İKİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DA İSTİFA ETTİ

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, 19 yıldır Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığını yürüten Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, TRT Genel Müdür Yardımcısı Fethi Kaya ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti'den aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.