Büyükşehir Belediyesi 200 işçi alacak

Kocaeli 02.03.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir Belediyesi 200 işçi alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işçi alımı yapacak  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de işçi alımı yapacak. İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü ile imzalanan protokole göre 200 işçi 6 ay boyunca Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde istihdam edilecek. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekiyor. Son başvuru tarihinin 3 Mart Cuma olduğu öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işçi alımı yapacak 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Başbakan Binali Yıldırım ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından başlatılan "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de işçi alımı yapacak. İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü ile imzalanan protokole göre 200 işçi 6 ay boyunca Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde istihdam edilecek. Başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR Kocaeli İl Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerekiyor. Son başvuru tarihinin 3 Mart Cuma olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.