Büyükşehir çalışanları, iş hukuku konusunda eğitim aldı

Kocaeli 11.11.2015 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Büyükşehir çalışanları, iş hukuku konusunda eğitim aldı

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden çalışanlara “iş hukukunda güncel gelişmeler” konulu eğitim verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden personele hizmet içi eğitim programları kapsamında “İş Hukukunda Güncel Gelişmeler” konulu eğitim semineri düzenlendi. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde işçi ve işveren arasındaki yasal süreç ve ilişkiler ele alındı. İŞÇİ HAKLARI ANLATILDI Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlenen eğitim, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muzaffer Koç tarafından verildi. İş hukukunda güncel gelişmelerin aktarıldığı eğitimde, iş sözleşmesi, işçilerde yıllık izinler, kıdem tazminatı, taşeronların özlük hakları gibi konularda eğitim verildi.  Doç. Dr. Koç, katılımcılara iş hukukunda yapılan değişiklikler, işçi ve işverenin yükümlülük ve sorumluluklarına dair birçok konuda bilgi aktardı.
Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden çalışanlara “iş hukukunda güncel gelişmeler” konulu eğitim verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden personele hizmet içi eğitim programları kapsamında “İş Hukukunda Güncel Gelişmeler” konulu eğitim semineri düzenlendi. Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde işçi ve işveren arasındaki yasal süreç ve ilişkiler ele alındı.

İŞÇİ HAKLARI ANLATILDI

Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlenen eğitim, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muzaffer Koç tarafından verildi. İş hukukunda güncel gelişmelerin aktarıldığı eğitimde, iş sözleşmesi, işçilerde yıllık izinler, kıdem tazminatı, taşeronların özlük hakları gibi konularda eğitim verildi.  Doç. Dr. Koç, katılımcılara iş hukukunda yapılan değişiklikler, işçi ve işverenin yükümlülük ve sorumluluklarına dair birçok konuda bilgi aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.