19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir’de ‘’Bütçe Hazırlama Süreci’’ eğitimi yapıldı

05.07.2017 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir’de ‘’Bütçe Hazırlama Süreci’’ eğitimi yapıldı

Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimler kapsamında “Mahalli İdarelerde Bütçe Hazırlama Süreci” konulu seminer gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından “Mahalli İdarelerde Bütçe Hazırlama Süreci” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Bütçe ve Stratejik Yönetimler Şube Müdürü Murat Ustaoğlu tarafından yapılan konferansa, Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.   GİDER DENGESİNİ TUTUTURMANIN ÖNEMİ Kurumlarda bütçe belirlerken başarılı olmanın gelir - gider dengesini tutturmak gerektiğini belirten Bütçe ve Stratejik Yönetimler Şube Müdürü Murat Ustaoğlu ‘’ Gelir gider dengesi her zaman en önemli unsurdur. Başarıyı sağlamak bu dengeyi doğru tutturmaktır. Giderler doğru tahmin edilirse eğer, başarılı bir iş ortaya çıkarılmış olur ‘’ diyerek sözlerini sürdürdü.   PERFORMANS BÜTÇEYİ BELİRLER Bütçelerin belirlenmesinde yapılan işin performansının önemi olduğunu belirten Ustaoğlu ‘’ Başarılı işler bütçenizin artmasını ve daha fazla kaynak ile daha çok iş yapabilmenizi sağlar. Bu yüzden performansımızın ölçüsü de bütçe belirlemede oldukça önemlidir ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.
Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimler kapsamında “Mahalli İdarelerde Bütçe Hazırlama Süreci” konulu seminer gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından “Mahalli İdarelerde Bütçe Hazırlama Süreci” konulu eğitim semineri gerçekleştirildi. Bütçe ve Stratejik Yönetimler Şube Müdürü Murat Ustaoğlu tarafından yapılan konferansa, Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

 

GİDER DENGESİNİ TUTUTURMANIN ÖNEMİ

Kurumlarda bütçe belirlerken başarılı olmanın gelir - gider dengesini tutturmak gerektiğini belirten Bütçe ve Stratejik Yönetimler Şube Müdürü Murat Ustaoğlu ‘’ Gelir gider dengesi her zaman en önemli unsurdur. Başarıyı sağlamak bu dengeyi doğru tutturmaktır. Giderler doğru tahmin edilirse eğer, başarılı bir iş ortaya çıkarılmış olur ‘’ diyerek sözlerini sürdürdü.

 

PERFORMANS BÜTÇEYİ BELİRLER

Bütçelerin belirlenmesinde yapılan işin performansının önemi olduğunu belirten Ustaoğlu ‘’ Başarılı işler bütçenizin artmasını ve daha fazla kaynak ile daha çok iş yapabilmenizi sağlar. Bu yüzden performansımızın ölçüsü de bütçe belirlemede oldukça önemlidir ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.