GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir’de online ihale sonrası işlem eğitimi

Kocaeli 29.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’de online ihale sonrası işlem eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle online “İhale Sonrası İşlemler Eğitimi” gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen “İhale Sonrası İşlemler Eğitim Programı” online olarak gerçekleştirildi. 106 PERSONEL Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinde görev yapan ihale sonrası iş ve işlemlerinde görevli personel, kontrol teşkilatı görevlileri, muayene kabul heyeti görevlileri ile sözleşme sürecinde görevli personele yönelik hizmet içi eğitim gerçekleştirildi. Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen online “İhale Sonrası İşlemler Eğitim” programına 106 personel katıldı. ONLİNE EĞİTİM Eğitim öncesi katılımcılara seslenen İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram, “Yerel yönetimlerin kaliteli hizmet verebilmeleri için eğitim önem arz etmektedir. Özellikle içinde bulunmuş olduğumuz durum itibariyle online eğitimler gerçekleştiriyoruz. Personelimizin niteliğini arttırırken online eğitimler ile sağlıklarını koruyoruz. Bu eğitim sonunda belediyemiz ve bağlı kuruluşlarımız da ihale işlemlerinde görevli personelin ihale sonrası yapılacak iş ve işlemlerde daha yetkin olması öncelikli hedefimiz” açıklamasında bulundu. İHALE SONRASI İŞLEMLER Eğitmen Ümit Arslan tarafından gerçekleştirilen eğitimde 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhaleleri Sözleşmeleri Kanunu kapsamında sözleşme uygulamalarına ilişkin hususlar ele alındı. Eğitim programı sonrası personelin ihale işlemleri ile ilgili yetkinliğinin artırılması hedefleniyor. 2. EĞİTİM EYLÜL AYINDA Üç gün boyunca online olarak gerçekleştirilen eğitimin ikincisi Eylül ayında gerçekleştirilecek. 15-16-17 Eylül 2020 tarihlerinde yapılması planlanan eğitimin Belediye Meclis Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle online “İhale Sonrası İşlemler Eğitimi” gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen “İhale Sonrası İşlemler Eğitim Programı” online olarak gerçekleştirildi.

106 PERSONEL

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinde görev yapan ihale sonrası iş ve işlemlerinde görevli personel, kontrol teşkilatı görevlileri, muayene kabul heyeti görevlileri ile sözleşme sürecinde görevli personele yönelik hizmet içi eğitim gerçekleştirildi. Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen online “İhale Sonrası İşlemler Eğitim” programına 106 personel katıldı.

ONLİNE EĞİTİM

Eğitim öncesi katılımcılara seslenen İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram, “Yerel yönetimlerin kaliteli hizmet verebilmeleri için eğitim önem arz etmektedir. Özellikle içinde bulunmuş olduğumuz durum itibariyle online eğitimler gerçekleştiriyoruz. Personelimizin niteliğini arttırırken online eğitimler ile sağlıklarını koruyoruz. Bu eğitim sonunda belediyemiz ve bağlı kuruluşlarımız da ihale işlemlerinde görevli personelin ihale sonrası yapılacak iş ve işlemlerde daha yetkin olması öncelikli hedefimiz” açıklamasında bulundu.

İHALE SONRASI İŞLEMLER

Eğitmen Ümit Arslan tarafından gerçekleştirilen eğitimde 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 Sayılı Kamu İhaleleri Sözleşmeleri Kanunu kapsamında sözleşme uygulamalarına ilişkin hususlar ele alındı. Eğitim programı sonrası personelin ihale işlemleri ile ilgili yetkinliğinin artırılması hedefleniyor.

2. EĞİTİM EYLÜL AYINDA

Üç gün boyunca online olarak gerçekleştirilen eğitimin ikincisi Eylül ayında gerçekleştirilecek. 15-16-17 Eylül 2020 tarihlerinde yapılması planlanan eğitimin Belediye Meclis Salonu’nda yüz yüze gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.