GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir'den Cuma Namazı hazırlığı!

Kocaeli 28.05.2020 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir'den Cuma Namazı hazırlığı!

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de yarın kılınmaya başlanacak Cuma namazları için kent genelinde halk sağlığı için önlemler alıyor  Cumhurbaşkanlığı’nın hazırladığı normal hayata dönüş planlaması kapsamında ülkemizde müftülüklerce belirlenen bazı camiler ve açık alanlarda Cuma Namazı kılınmaya başlanacak. Kararın alınması ile birlikte hazırlıklara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarın Kocaeli genelinde Cuma Namazının kılınacağı camilerde birçok düzenlemeyi ve hizmeti yerine getirecek. HALK SAĞLIĞI İÇİN Koronavirüs salgının başladığı ilk günlerden bu yana Kocaeli’de virüse karşı amansız bir mücadele verildi. Virüs salgının ikinci evresine girdiğimiz bu günlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi yarın Cuma Namazları bazı camilerde kılınmaya başlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda kurduğu ekipleri ile camilerin girişlerinde vatandaşlara halk sağlığını korumak için birçok hizmeti yerine getirecek. 150 BİN TEK KULLANIMLIK SECCADE VE MASKE Camilerin avlusunda ve açık hava mekanlarında kılınacak Cuma Namazı için Büyükşehir Belediyesi önlem için vatandaşlara 150 bin maske dağıtacak. Maskesiz kılınmanın yasak olacağı namazlarda ayrıca hijyenin sağlanması amacı ile kent genelinde 150 bin tek kullanımlık seccade dağıtımı da yapılacak. CAMİLERİN GİRİŞİNE DEZANFEKTAN KURULDU Sosyal mesafenin korunması için Cuma Namazı camilerin dışarısında kılınacak. Cuma namazı için ilçe belediyeleri ve müftülükler tarafından şerit ve çizgiler çizilecek. Büyükşehir Belediyesi de gerçekleştirdiği planlama kapsamında camilerin girişlerine ayaktan basmalı dezenfektanlar koyacak.

Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de yarın kılınmaya başlanacak Cuma namazları için kent genelinde halk sağlığı için önlemler alıyor 

Cumhurbaşkanlığı’nın hazırladığı normal hayata dönüş planlaması kapsamında ülkemizde müftülüklerce belirlenen bazı camiler ve açık alanlarda Cuma Namazı kılınmaya başlanacak. Kararın alınması ile birlikte hazırlıklara başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarın Kocaeli genelinde Cuma Namazının kılınacağı camilerde birçok düzenlemeyi ve hizmeti yerine getirecek.

HALK SAĞLIĞI İÇİN

Koronavirüs salgının başladığı ilk günlerden bu yana Kocaeli’de virüse karşı amansız bir mücadele verildi. Virüs salgının ikinci evresine girdiğimiz bu günlerde tüm Türkiye’de olduğu gibi yarın Cuma Namazları bazı camilerde kılınmaya başlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda kurduğu ekipleri ile camilerin girişlerinde vatandaşlara halk sağlığını korumak için birçok hizmeti yerine getirecek.

150 BİN TEK KULLANIMLIK SECCADE VE MASKE

Camilerin avlusunda ve açık hava mekanlarında kılınacak Cuma Namazı için Büyükşehir Belediyesi önlem için vatandaşlara 150 bin maske dağıtacak. Maskesiz kılınmanın yasak olacağı namazlarda ayrıca hijyenin sağlanması amacı ile kent genelinde 150 bin tek kullanımlık seccade dağıtımı da yapılacak.

CAMİLERİN GİRİŞİNE DEZANFEKTAN KURULDU

Sosyal mesafenin korunması için Cuma Namazı camilerin dışarısında kılınacak. Cuma namazı için ilçe belediyeleri ve müftülükler tarafından şerit ve çizgiler çizilecek. Büyükşehir Belediyesi de gerçekleştirdiği planlama kapsamında camilerin girişlerine ayaktan basmalı dezenfektanlar koyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.