19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir’den kadınlar için yeni eğitim hamlesi

Kocaeli 07.11.2017 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir’den kadınlar için yeni eğitim hamlesi

Büyükşehir, bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievlerinde, Açık İlköğretim ve Açık Lise kursları açıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Büyükşehir, bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievleri aracılığıyla, Açık İlköğretim ve Açık Lise’ye hazırlanan kadınlara ücretsiz kurs verecek. Söz konusu hizmet Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte gerçekleştirilecek. Eğitimlerine bir şekilde ara vermiş olan kadınlar bu sayede, uzman eğitmenler gözetiminde sınavlara hazırlanma imkânı bulacak.   BAŞVURULAR BAŞLADI Açık İlköğretim ve Açık Lise kurslarından yararlanmak isteyenler için başvuru süresi başladı. Başvurular, vatandaşların evlerine en yakın Bilgievlerine yapılacak. Dersler 13 Kasım Pazartesi günü başlayacak.   MÜFREDAT TAKİP EDİLECEK Dersler, Büyükşehir Belediyesi Bilgievlerinde gerçekleştirilecek. Sınıflar en az beş kişiden oluşacak. Uzman eğitmenler tarafından verilecek ücretsiz kurslarda İlköğretim ve Lise müfredatı takip edilecek. Haftanın beş günü gerçekleştirilecek olan ücretsiz kursların ders süresi ise 45 dakika olacak.   İLK HEDEF 9-10 ARALIK Öte yandan Açık İlköğretim ve Açık Lise’nin birinci dönem sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hanımlar bu önemli etaba Büyükşehir’in açtığı kurslarda hazırlanacak. Büyükşehir, bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievlerinde, Açık İlköğretim ve Açık Lise kursları açıyor   BİLGİEVİ ADI ADRES TELEFON       Mimar Sinan Cumhuriyet Mh. Bağdat Cd.Dilovası Kültür Merkezi Teras Kat Dilovası 0262 7541671 Sezai Karakoç Diliskelesi Mahallesi 732. Sk Sezai Karakoç Parkı - Diliskelesi 02627541673 Hüma Hatun Tatlıkuyu Mah. Körfez Cad. No: 30 Kat: 1- Gebze 02624125145 Kazım Karabekir Kazım Karabekir Mah. Molla Hüsrev Cad No:1 Darıca Mopaş Durağı- Darıca 02623223817      
Büyükşehir, bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievlerinde, Açık İlköğretim ve Açık Lise kursları açıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Büyükşehir, bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievleri aracılığıyla, Açık İlköğretim ve Açık Lise’ye hazırlanan kadınlara ücretsiz kurs verecek. Söz konusu hizmet Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi ile birlikte gerçekleştirilecek. Eğitimlerine bir şekilde ara vermiş olan kadınlar bu sayede, uzman eğitmenler gözetiminde sınavlara hazırlanma imkânı bulacak.

 
BAŞVURULAR BAŞLADI
Açık İlköğretim ve Açık Lise kurslarından yararlanmak isteyenler için başvuru süresi başladı. Başvurular, vatandaşların evlerine en yakın Bilgievlerine yapılacak. Dersler 13 Kasım Pazartesi günü başlayacak.
 
MÜFREDAT TAKİP EDİLECEK
Dersler, Büyükşehir Belediyesi Bilgievlerinde gerçekleştirilecek. Sınıflar en az beş kişiden oluşacak. Uzman eğitmenler tarafından verilecek ücretsiz kurslarda İlköğretim ve Lise müfredatı takip edilecek. Haftanın beş günü gerçekleştirilecek olan ücretsiz kursların ders süresi ise 45 dakika olacak.
 
İLK HEDEF 9-10 ARALIK
Öte yandan Açık İlköğretim ve Açık Lise’nin birinci dönem sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Hanımlar bu önemli etaba Büyükşehir’in açtığı kurslarda hazırlanacak. Büyükşehir, bünyesinde faaliyet gösteren Bilgievlerinde, Açık İlköğretim ve Açık Lise kursları açıyor

 

BİLGİEVİ ADI

ADRES

TELEFON

 

   

Mimar Sinan

Cumhuriyet Mh. Bağdat Cd.Dilovası Kültür Merkezi Teras Kat Dilovası

0262 7541671

Sezai Karakoç

Diliskelesi Mahallesi 732. Sk Sezai Karakoç Parkı - Diliskelesi

02627541673

Hüma Hatun

Tatlıkuyu Mah. Körfez Cad. No: 30 Kat: 1- Gebze

02624125145

Kazım Karabekir

Kazım Karabekir Mah. Molla Hüsrev Cad No:1 Darıca Mopaş Durağı- Darıca

02623223817

 

   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.