Büyükşehir’den Marmaray’da maske dağıtımı

Kocaeli 07.05.2020 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’den Marmaray’da maske dağıtımı

Büyükşehir Belediyesi, Marmaray Gebze istasyonunda yolculara maske dağıtımı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği çalışmalarını sürdürüyor.  Salgından önce ve sonrasında tüm tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını korumak için şimdi de Marmaray Gebze istasyonunda yolculara maske dağıtımı gerçekleştirdi. BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖRNEK HİZMETLER Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Ülkemizde hayata geçirilen önlemler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de örnek çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda salgından ekonomik etkilenen birçok esnaf grubuna destek olan, kentin birçok noktasında salgını önleyici hizmetler sunan, sağlık çalışanları ile ailelerinin yanında olan Büyükşehir Belediyesi ayrıca maske yapımı ve dağıtımı da yapıyor. MARMARAY GEBZE İSTASYONU’NDA Her gün yüzlerce binlerce yolcunun gidip geldiği Marmaray Gebze İstasyonunda da hizmetlerini sürdüren Büyükşehir ekipleri yolculara maske dağıtımı gerçekleştirdi. İstasyona gelen vatandaşlara hijyen kurallarına uyularak maske dağıtıldı. Sunulan hizmetten çok memnun olan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  
Büyükşehir Belediyesi, Marmaray Gebze istasyonunda yolculara maske dağıtımı yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği çalışmalarını sürdürüyor.  Salgından önce ve sonrasında tüm tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını korumak için şimdi de Marmaray Gebze istasyonunda yolculara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖRNEK HİZMETLER

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Ülkemizde hayata geçirilen önlemler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de örnek çalışmalara imza atıyor. Bu kapsamda salgından ekonomik etkilenen birçok esnaf grubuna destek olan, kentin birçok noktasında salgını önleyici hizmetler sunan, sağlık çalışanları ile ailelerinin yanında olan Büyükşehir Belediyesi ayrıca maske yapımı ve dağıtımı da yapıyor.

MARMARAY GEBZE İSTASYONU’NDA

Her gün yüzlerce binlerce yolcunun gidip geldiği Marmaray Gebze İstasyonunda da hizmetlerini sürdüren Büyükşehir ekipleri yolculara maske dağıtımı gerçekleştirdi. İstasyona gelen vatandaşlara hijyen kurallarına uyularak maske dağıtıldı. Sunulan hizmetten çok memnun olan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.