GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir’den online durak ihalesi

Kocaeli 28.05.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir’den online durak ihalesi

Kocaeli’deki durakların yapım, bakım, onarım ve revizyon imalatları için yapılan ihale, Covid-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nün Kocaeli Kent Geneli 1 Etap Durak Hizmetleri Yapım, Bakım, Onarım ve Revizyon İmalatları Yapım İşi için ihaleye çıkıldı. Covid-19 salgını nedeniyle ihale EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden online olarak gerçekleştirildi. MONTAJ, BAKIM, ONARIM… Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma konfor getiren projelerini hayata geçirirken vatandaşların şehir içinde otobüs beklerken yararlandıkları duraklara da özel önem gösteriyor. Bu kapsamda 440 adet durağın demontajı, 620 adet durağın montajı, 335 adet durağın boyanması için ihaleye çıkıldı. 3 FİRMA TEKLİF VERDİ EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden online olarak gerçekleştirilen Kocaeli Kent Geneli 1 Etap Durak Hizmetleri Yapım, Bakım, Onarım ve Revizyon İmalatları Yapım İşi ihalesine, 3 firma teklif verdi. İhaleye en yüksek teklifi 1 milyon 674 bin TL ile Emrah Demirkıran, en düşük teklifi ise 563 bin 585 TL ile Karaaslan Makine yaptı. Emrah Demirkıran 1 milyon 674 bin TL Karaaslan Makine Toma Tesfiye 563 bin 585 TL Nomak İnşaat Turizm 879 bin 500 TL

Kocaeli’deki durakların yapım, bakım, onarım ve revizyon imalatları için yapılan ihale, Covid-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nün Kocaeli Kent Geneli 1 Etap Durak Hizmetleri Yapım, Bakım, Onarım ve Revizyon İmalatları Yapım İşi için ihaleye çıkıldı. Covid-19 salgını nedeniyle ihale EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

MONTAJ, BAKIM, ONARIM…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma konfor getiren projelerini hayata geçirirken vatandaşların şehir içinde otobüs beklerken yararlandıkları duraklara da özel önem gösteriyor. Bu kapsamda 440 adet durağın demontajı, 620 adet durağın montajı, 335 adet durağın boyanması için ihaleye çıkıldı.

3 FİRMA TEKLİF VERDİ

EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden online olarak gerçekleştirilen Kocaeli Kent Geneli 1 Etap Durak Hizmetleri Yapım, Bakım, Onarım ve Revizyon İmalatları Yapım İşi ihalesine, 3 firma teklif verdi. İhaleye en yüksek teklifi 1 milyon 674 bin TL ile Emrah Demirkıran, en düşük teklifi ise 563 bin 585 TL ile Karaaslan Makine yaptı.

Emrah Demirkıran

1 milyon 674 bin TL

Karaaslan Makine Toma Tesfiye

563 bin 585 TL

Nomak İnşaat Turizm

879 bin 500 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.