Büyükşehir'den sosyal mesafe ve maske fiyatı denetimi!

Kocaeli 19.05.2020 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir'den sosyal mesafe ve maske fiyatı denetimi!

Dört günlük sokağa çıkma yasağında iki gün açık olan market ve eczanelere, Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından sosyal mesafe ve maske fiyat denetimleri gerçekleştirildi  Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasında, ilçe belediyeleri Zabıta ekipleri ve Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerini sürdürüyor. Dört günlük sokağa çıkma yasağındaki açık olduğu günlerde market ve eczanelerde, sosyal mesafe ve fiyat denetimleri yapıldı. MARKETLERDE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT Kendi sorumluluk sahasındaki marketlerde denetim yapan zabıta ekipleri, marketlerde sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. Ekipler market içerisinde bulunan vatandaşları ve çalışanları sosyal mesafeye uymaları, maske takmaları konularında uyardı. Büyükşehir Zabıta ekipleri salgın sürecinin başından bu güne, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde dahi marketlerde düzenli olarak denetimler gerçekleştirdi. MASKE FİYATLARI KONTROL EDİLİYOR Ekipler marketlerin yanı sıra eczanelerde de denetimlerini sürdürüyor. Eczanelerde en fazla 1 TL olması gereken maske fiyatları kontrol ediliyor. Haksız kazancın önüne geçilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için yapılan denetimler Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü personelleri ile birlikte gerçekleştiriliyor.

Dört günlük sokağa çıkma yasağında iki gün açık olan market ve eczanelere, Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından sosyal mesafe ve maske fiyat denetimleri gerçekleştirildi 

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri kendi sorumluluk sahasında, ilçe belediyeleri Zabıta ekipleri ve Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerini sürdürüyor. Dört günlük sokağa çıkma yasağındaki açık olduğu günlerde market ve eczanelerde, sosyal mesafe ve fiyat denetimleri yapıldı.

MARKETLERDE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT

Kendi sorumluluk sahasındaki marketlerde denetim yapan zabıta ekipleri, marketlerde sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi. Ekipler market içerisinde bulunan vatandaşları ve çalışanları sosyal mesafeye uymaları, maske takmaları konularında uyardı. Büyükşehir Zabıta ekipleri salgın sürecinin başından bu güne, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde dahi marketlerde düzenli olarak denetimler gerçekleştirdi.

MASKE FİYATLARI KONTROL EDİLİYOR

Ekipler marketlerin yanı sıra eczanelerde de denetimlerini sürdürüyor. Eczanelerde en fazla 1 TL olması gereken maske fiyatları kontrol ediliyor. Haksız kazancın önüne geçilmesi ve vatandaşların mağdur olmaması için yapılan denetimler Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü personelleri ile birlikte gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.