Büyükşehir’den TÜBİTAK Tüsside ile ortak proje

Gebze 20.04.2016 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Büyükşehir’den TÜBİTAK Tüsside ile ortak proje

Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK Tüsside arasında yürütülen ortak proje yürütülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurumsal yönetim sisteminin geliştirilmesine yönelik TÜBİTAK Tüsside (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline eğitim verildi. EĞİTİM VERİLDİ Ortaklaşa yürütülecek programın detayları, yapılması gerekenler ve işleyiş süreci ile ilgili proje ekibine yönelik Seka Park Otel’de eğitim düzenlendi. Eğitime, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarından personel seçilerek proje ekibi oluşturuldu. Proje ekibi ilk etapta, Belediyenin mevcut personel durumunu analiz edecek, iş analizlerini ve iş tanımlarını yapacak. TÜBİTAK TÜSSİDE İLE Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yönetim sisteminin geliştirilmesine yönelik danışmanlık ve eğitim hizmetleri alınması amacıyla TÜBİTAK Tüsside ile 02 Mart 2016 tarihinde sözleşme imzalanmıştı.
Büyükşehir Belediyesi ile TÜBİTAK Tüsside arasında yürütülen ortak proje yürütülüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurumsal yönetim sisteminin geliştirilmesine yönelik TÜBİTAK Tüsside (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi personeline eğitim verildi.

EĞİTİM VERİLDİ

Ortaklaşa yürütülecek programın detayları, yapılması gerekenler ve işleyiş süreci ile ilgili proje ekibine yönelik Seka Park Otel’de eğitim düzenlendi. Eğitime, Büyükşehir Belediyesi daire başkanlıklarından personel seçilerek proje ekibi oluşturuldu. Proje ekibi ilk etapta, Belediyenin mevcut personel durumunu analiz edecek, iş analizlerini ve iş tanımlarını yapacak.

TÜBİTAK TÜSSİDE İLE

Büyükşehir Belediyesinin kurumsal yönetim sisteminin geliştirilmesine yönelik danışmanlık ve eğitim hizmetleri alınması amacıyla TÜBİTAK Tüsside ile 02 Mart 2016 tarihinde sözleşme imzalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.