19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BÜYÜKŞEHİR’E TÜRKİYE’NİN TANIDIĞI İSİM ADA OLACAK!

Kocaeli 11.01.2018 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BÜYÜKŞEHİR’E TÜRKİYE’NİN TANIDIĞI İSİM ADA OLACAK!

Çekişmeli bir il kongresinin ardından ilk defa Kocaeli TV ekranlarına hem süreç hem 2019 yerel seçimleri hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Büyükşehir Belediyesi’ne tüm Türkiye’nin ve teşkilatın tanıdığı bir isim aday olacak” diyerek yılın ilk siyasi başkan adayı bombası için tüyo vermiş oldu.

İlçe kongrelerinin ardından çekişmeli bir il kongresi süreci geçiren Cengiz Sarıbay, fark yaratan üslubuyla Kadriye Karademir’in sunduğu Günün Manşeti’yle Kocaeli TV ekranlarında ilk kez canlı yayında süreci ve 2019 yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Kendinden oldukça emin ve bir o kadar da iddialı cümlelerle Kocaeli TV ekranlarına konuk olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, partiye kendisi kadar emek harcayan hiç kimsenin olmadığı söyleyerek iddialı söylemlerine 2019 Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili büyük bir tüyo vererek devam etti. İşte Sarıbay’ın kongre sonrası en çarpıcı açıklaması. BEN BU PARTİYE ÇOK ŞEY VERDİM İlk olarak kongre sürecini değerlendiren Sarıbay, “CHP il kongresinde çıkan sonuç zaten beklenen bir sonuçtu. Çalışan değerlendirildi burada. Ben bu partiye çok şey verdim ve hiçbir şey almadım. Bu partiye yine benim kadar değer veren kişiler ya milletvekili oldu ya belediye başkanı oldu. Ben bu partiden hiç bir şey istemedim. Ben bu partinin hep hizmetkarı oldum.” diyerek sonucun şaşırtıcı olmadığının vurgusunu yaptı. EN SON 27 YIL ÖNCE ADAY OLDUM… Söz, kulislerde dile getirilen milletvekilliği adaylığı konusuna geldiğinde ise 27 yıl önce milletvekili adayı oldum hatırlatan Sarıbay, “O tarihten sonra hiçbir yere aday olmadım. Adaylık konusuna gelinde 2019’a kim öle kim kala. Niye bunu yapıyorlar bilmiyorum. Aklından vekillik geçirenler için de önce mahalli seçimlerde başarılı olmamız lazım. Bende başarısız olursam bende hak etmemiş sayarım ve beni de o zaman kimse listeye koyamaz. Milletvekilliği için önce başarılı olmamız lazım.” şeklinde konuştu. BÜYÜKŞEHİR’E TÜRKİYE’NİN TANIDIĞI İSİM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz ay Kocaeli ziyareti sırasında dile getirdiği  ‘Büyükşehir’i alacağız’ ifadelerinin hatırlatarak, Kocaeli sizin için zor bir saha mı sorusuna ise Sarıbay’ın yanıtı şöyle oldu; Tabi ki zor bir saha 13-0 olmuş 2 dönem boyunca. Bu yönetimler AK Parti belediyelerinin elinde. Vatandaşın sadaka kültürü ile yürütülmesi sağlıyorlar. Ancak genel başkanımız Kocaeli geldiğinde belerin değişeceğini tek tek anlattı. Çalışacağız ve başarılı olacağız. Büyükşehir Belediyesi’ne tüm Türkiye’nin ve teşkilatın tanıdığı bir isim aday olacak” diyerek yılın ilk siyasi başkan adayı  bombası için tüyo vermiş oldu.
Çekişmeli bir il kongresinin ardından ilk defa Kocaeli TV ekranlarına hem süreç hem 2019 yerel seçimleri hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Büyükşehir Belediyesi’ne tüm Türkiye’nin ve teşkilatın tanıdığı bir isim aday olacak” diyerek yılın ilk siyasi başkan adayı bombası için tüyo vermiş oldu.

İlçe kongrelerinin ardından çekişmeli bir il kongresi süreci geçiren Cengiz Sarıbay, fark yaratan üslubuyla Kadriye Karademir’in sunduğu Günün Manşeti’yle Kocaeli TV ekranlarında ilk kez canlı yayında süreci ve 2019 yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Kendinden oldukça emin ve bir o kadar da iddialı cümlelerle Kocaeli TV ekranlarına konuk olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, partiye kendisi kadar emek harcayan hiç kimsenin olmadığı söyleyerek iddialı söylemlerine 2019 Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile ilgili büyük bir tüyo vererek devam etti. İşte Sarıbay’ın kongre sonrası en çarpıcı açıklaması.

BEN BU PARTİYE ÇOK ŞEY VERDİM

İlk olarak kongre sürecini değerlendiren Sarıbay, “CHP il kongresinde çıkan sonuç zaten beklenen bir sonuçtu. Çalışan değerlendirildi burada. Ben bu partiye çok şey verdim ve hiçbir şey almadım. Bu partiye yine benim kadar değer veren kişiler ya milletvekili oldu ya belediye başkanı oldu. Ben bu partiden hiç bir şey istemedim. Ben bu partinin hep hizmetkarı oldum.” diyerek sonucun şaşırtıcı olmadığının vurgusunu yaptı.

EN SON 27 YIL ÖNCE ADAY OLDUM…

Söz, kulislerde dile getirilen milletvekilliği adaylığı konusuna geldiğinde ise 27 yıl önce milletvekili adayı oldum hatırlatan Sarıbay, “O tarihten sonra hiçbir yere aday olmadım. Adaylık konusuna gelinde 2019’a kim öle kim kala. Niye bunu yapıyorlar bilmiyorum. Aklından vekillik geçirenler için de önce mahalli seçimlerde başarılı olmamız lazım. Bende başarısız olursam bende hak etmemiş sayarım ve beni de o zaman kimse listeye koyamaz. Milletvekilliği için önce başarılı olmamız lazım.” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’E TÜRKİYE’NİN TANIDIĞI İSİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz ay Kocaeli ziyareti sırasında dile getirdiği  ‘Büyükşehir’i alacağız’ ifadelerinin hatırlatarak, Kocaeli sizin için zor bir saha mı sorusuna ise Sarıbay’ın yanıtı şöyle oldu; Tabi ki zor bir saha 13-0 olmuş 2 dönem boyunca. Bu yönetimler AK Parti belediyelerinin elinde. Vatandaşın sadaka kültürü ile yürütülmesi sağlıyorlar. Ancak genel başkanımız Kocaeli geldiğinde belerin değişeceğini tek tek anlattı. Çalışacağız ve başarılı olacağız. Büyükşehir Belediyesi’ne tüm Türkiye’nin ve teşkilatın tanıdığı bir isim aday olacak” diyerek yılın ilk siyasi başkan adayı  bombası için tüyo vermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.