GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir etkinliklerin süresini 15 Haziran'a çekti!

Kocaeli 01.04.2020 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir etkinliklerin süresini 15 Haziran'a çekti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kurs ve etkinliklere verdiği 3 haftalık arayı 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) ile ilgili yeni önlemler aldı. Bu kapsamda KO-MEK kursları, Bilgievleri, Akademi Lise ve Akademi Üniversite eğitimleri ve Spor Okulları’nda verdiği 3 haftalık arayı 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı. SALGIN TEDBİRLERİ ARTTIRILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini arttırdı. Şehrin dört bir yanında dezenfekte işlemlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki sosyal etkinlikleri ve çeşitli kurslara 3 haftalık ara vermişti. Salgının yayılmasını engellemek ve bir an önce bitmesi için Büyükşehir Belediyesi, yeni bir karar aldı. EĞİTİM, FAALİYET VE ZİYARETLERE VERİLEN ARA UZATILDI Bu kapsamda KO-MEK, Bilgievleri, Akademi Lise ve Akademi Üniversite eğitimlerine, spor okullarında ve spor tesisleri ve gençlik kamplarındaki tüm faaliyetlere son olarak da Ormanya ziyaretlerine verilen 3 haftalık ara 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kurs ve etkinliklere verdiği 3 haftalık arayı 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs (Covid-19) ile ilgili yeni önlemler aldı. Bu kapsamda KO-MEK kursları, Bilgievleri, Akademi Lise ve Akademi Üniversite eğitimleri ve Spor Okulları’nda verdiği 3 haftalık arayı 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzattı.

SALGIN TEDBİRLERİ ARTTIRILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı tedbirlerini arttırdı. Şehrin dört bir yanında dezenfekte işlemlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki sosyal etkinlikleri ve çeşitli kurslara 3 haftalık ara vermişti. Salgının yayılmasını engellemek ve bir an önce bitmesi için Büyükşehir Belediyesi, yeni bir karar aldı.

EĞİTİM, FAALİYET VE ZİYARETLERE VERİLEN ARA UZATILDI

Bu kapsamda KO-MEK, Bilgievleri, Akademi Lise ve Akademi Üniversite eğitimlerine, spor okullarında ve spor tesisleri ve gençlik kamplarındaki tüm faaliyetlere son olarak da Ormanya ziyaretlerine verilen 3 haftalık ara 15 Haziran 2020 tarihine kadar uzatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.