Büyükşehir, Gebze'deki alanlara sahip çıkıyor!

Gebze 17.10.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir, Gebze'deki alanlara sahip çıkıyor!

Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Gaziler Dağı Mesire Alanı’nda, Büyükşehir Belediyesi ekipleri düzenli olarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşların aileleri ile birlikte dinlenip stres atabileceği alanlarda periyodik olarak temizlik çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede bulunan tabiat parkları, mesire ve diğer yeşil alanların her zaman bakımlı ve temiz olması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Gebze Gaziler Dağı Mesire Alanı’nın da bakım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor. BARBEKÜ VE YEŞİL ALANLAR TEMİZLENDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziler Dağı Mesire Alanı’nda vatandaşların daha bakımlı ve temiz bir çevrede dinlenebilmesi için parkta bulunan barbeküler ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Şehir merkezinde olması nedeniyle vatandaşların vazgeçilmez mekânlarından olan Gaziler Dağı’nda temizlik çalışmaları periyodik olarak devam ederek alanın her zaman temiz ve bakımlı olması için çalışmalar sürdürülüyor.

Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Gaziler Dağı Mesire Alanı’nda, Büyükşehir Belediyesi ekipleri düzenli olarak temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Gebze bölgesinde yaşayan vatandaşların aileleri ile birlikte dinlenip stres atabileceği alanlarda periyodik olarak temizlik çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede bulunan tabiat parkları, mesire ve diğer yeşil alanların her zaman bakımlı ve temiz olması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Gebze Gaziler Dağı Mesire Alanı’nın da bakım ve temizlik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

BARBEKÜ VE YEŞİL ALANLAR TEMİZLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gaziler Dağı Mesire Alanı’nda vatandaşların daha bakımlı ve temiz bir çevrede dinlenebilmesi için parkta bulunan barbeküler ve yeşil alanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Şehir merkezinde olması nedeniyle vatandaşların vazgeçilmez mekânlarından olan Gaziler Dağı’nda temizlik çalışmaları periyodik olarak devam ederek alanın her zaman temiz ve bakımlı olması için çalışmalar sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.