Büyükşehir Gebze’deki borçluları açıkladı!

Gebze 24.09.2019 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir Gebze’deki borçluları açıkladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’deki borçluları ilan yayınlayarak açıkladı. Gebze Bölgesi’nde 10 tane toplamda ise 64 tane firmadan alacağı olan Büyükşehir Belediyesi alacakları tahsil edemeyince Kocaeli’nin Gebze, Gölcük, Derince, Başiskele, Körfez, İzmit ilçeleri başta olmak üzere İstanbul, Bursa ve Kahramanmaraş’ta bulunan firmaları ilan yayınlayarak açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından aşağıda bilgileri verilen mükelleflerin adına düzenlenen ödeme emirleri, mükellefler bilinen son adreslerinde bulunamadıklarından posta yolu ile tebliğ edilemedi. Bu sebeple VUK hükümleri uyarınca ilanen tebliğ yoluna gitti. Mükelleflerin, ilan tarihinden başlayarak 1 (bir) ay içinde ilanı yapan İcra ve Takip Şube Müdürlüğü'ne bizzat veya vekili aracılığıyla müracaat etmeleri ya da taahhütlü mektupla veya telgraf yoluyla açık adreslerini bildirmeleri halinde kendilerine süre ile kayıtlı tebliğ yapılacağı, ilan tarihinden başlayarak 1 (bir) ay içinde İcra ve Takip Şube Müdürlüğü'ne müracaat etmemiş veya adreslerini bildirmemiş olmaları durumunda, kendilerine 1 (bir) ayın sonunda tebliğ yapılmış sayılacağı duyuruldu.  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’deki borçluları ilan yayınlayarak açıkladı. Gebze Bölgesi’nde 10 tane toplamda ise 64 tane firmadan alacağı olan Büyükşehir Belediyesi alacakları tahsil edemeyince Kocaeli’nin Gebze, Gölcük, Derince, Başiskele, Körfez, İzmit ilçeleri başta olmak üzere İstanbul, Bursa ve Kahramanmaraş’ta bulunan firmaları ilan yayınlayarak açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından aşağıda bilgileri verilen mükelleflerin adına düzenlenen ödeme emirleri, mükellefler bilinen son adreslerinde bulunamadıklarından posta yolu ile tebliğ edilemedi. Bu sebeple VUK hükümleri uyarınca ilanen tebliğ yoluna gitti. Mükelleflerin, ilan tarihinden başlayarak 1 (bir) ay içinde ilanı yapan İcra ve Takip Şube Müdürlüğü'ne bizzat veya vekili aracılığıyla müracaat etmeleri ya da taahhütlü mektupla veya telgraf yoluyla açık adreslerini bildirmeleri halinde kendilerine süre ile kayıtlı tebliğ yapılacağı, ilan tarihinden başlayarak 1 (bir) ay içinde İcra ve Takip Şube Müdürlüğü'ne müracaat etmemiş veya adreslerini bildirmemiş olmaları durumunda, kendilerine 1 (bir) ayın sonunda tebliğ yapılmış sayılacağı duyuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.