Büyükşehir, Gebze'nin kırsallarında da hizmeti aksatmıyor

Gebze 18.05.2018 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükşehir, Gebze'nin kırsallarında da hizmeti aksatmıyor

Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki ortak kullanım alanları ve ihtiyaç sahiplerinin ev tadilatı için inşaat malzemesi sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Kandıra, Gebze ve Kartepe’nin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor. Büyükşehir Belediyesi, köylerde bulunan camii, çeşme, imamevi, sosyal tesis ve köy konakları gibi yapıların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşların ev tamirat işleri için, inşaat malzemelerini temin ediyor. MALZEME YARDIMI Kocaeli’nin her noktasına hizmet hamlesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köyleri modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile yürütülen çalışmalar sayesinde, özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken bütün hizmetler tek tek hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, Kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşların ev onarımları için de malzeme yardımını sürdürüyor. 39 CAMİ VE 9 KÖY KONAĞI ONARILDI Büyükşehir ekipleri, Kandıra, İzmit, Gebze ve Kartepe başta olmak üzere ilçelerin kırsal mahallelerinden gelen ihtiyaç taleplerini değerlendirerek gerekli çalışmaları sürdürüyor.  Kırsal mahallelerde camii sundurması, köy konağı, mezarlık şadırvanı, çeşme gibi ihtiyaçların inşaat malzemelerini karşılayarak yapımı sağlandı. Bu kapsamda 2018 yılı içerisinde 39 camii onarımı,9 adet köy konağı onarımı yapıldı. Ayrıca 12 kuran kursu binası, 6 muhtarlık binası ve 5 okul binası gerekli incelemeler yapıldıktan sonra malzemeleri tedarik edilerek onarımları gerçekleştirildi.
Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki ortak kullanım alanları ve ihtiyaç sahiplerinin ev tadilatı için inşaat malzemesi sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Kandıra, Gebze ve Kartepe’nin kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor. Büyükşehir Belediyesi, köylerde bulunan camii, çeşme, imamevi, sosyal tesis ve köy konakları gibi yapıların yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşların ev tamirat işleri için, inşaat malzemelerini temin ediyor.

MALZEME YARDIMI

Kocaeli’nin her noktasına hizmet hamlesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köyleri modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile yürütülen çalışmalar sayesinde, özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken bütün hizmetler tek tek hayata geçiriliyor. Büyükşehir Belediyesi, Kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşların ev onarımları için de malzeme yardımını sürdürüyor.

39 CAMİ VE 9 KÖY KONAĞI ONARILDI

Büyükşehir ekipleri, Kandıra, İzmit, Gebze ve Kartepe başta olmak üzere ilçelerin kırsal mahallelerinden gelen ihtiyaç taleplerini değerlendirerek gerekli çalışmaları sürdürüyor.  Kırsal mahallelerde camii sundurması, köy konağı, mezarlık şadırvanı, çeşme gibi ihtiyaçların inşaat malzemelerini karşılayarak yapımı sağlandı. Bu kapsamda 2018 yılı içerisinde 39 camii onarımı,9 adet köy konağı onarımı yapıldı. Ayrıca 12 kuran kursu binası, 6 muhtarlık binası ve 5 okul binası gerekli incelemeler yapıldıktan sonra malzemeleri tedarik edilerek onarımları gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.