BÜYÜKŞEHİR İÇİN BAŞVURU YAPTI

Kocaeli 29.12.2018 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BÜYÜKŞEHİR İÇİN BAŞVURU YAPTI

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, eski İl Başkanı Serdar Kaman'ın Ankara'ya giderek Meral Akşener ile görüştüğünü ve Büyükşehir için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı

İşte konuyla ilgili İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın açıklaması: "Kamuoyunun bilgisine; Bilindiği üzere, CHP ve İYİ Parti, 31 Mart Yerel seçimleri için, başta Büyükşehirler olmak üzere, bu seçimlere işbirliği içerisinde girme noktasında fikir birliğine varmıştır. Bu doğrultuda da, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Muhterem Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendinin de memleketi olması münasebetiyle; İYİ Parti’ye yani partimize bırakılmıştır. Gerek Seçim sürecinin uzun olması ve gerekse en doğru tercihi yapabilmek adına saha çalışmalarımız devam etmektedir. Bugün kamuoyunda çıkan bir haber de : “İYİ Parti eski İl başkanı Dr. Serdar Kaman beyin; genel başkanımız tarafından Ankara'ya davet edildiği, Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adaylığı teklif edildiği ve bu teklifin kabul görüp kesinleştiği” haberi yer almıştır. Dolayısıyla Kocaeli il başkanlığımızca bir açıklama yapmak zaruriyeti doğmuştur. Şunu herkes İyi bilmeli ve idrak etmel ki; bu göreve gelirken önce ailemize, sonrada tüm partililerimize bir söz verdik! Sessiz çığlıkların sesi olacağız. Tükenen umutlara, nefes olacağız. Tüm varlığımızı ortaya koyacağız. Başaracağız... Başaracağız... Başaracağız... İşte bu noktada, amacımız başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm Türkiye’ye İYİ Parti mührünü vurmaktır! Bahse konu adaylık meselesine gelince; Sayın Dr. Serdar KAMAN; partimizin İl başkanlığını yapmış, mesleğinde oldukça başarılı, sadece şahsımın değil, tüm İzmitlilerin sevdiği, değer verdiği bir hekim ve siyasetçidir. Kendisi il başkanlığı makamından ayrılırken de, Kocaeli’ne hizmet etmek adına böyle bir düşüncesi olduğunu ifade etmişti. Serdar KAMAN, siyasi nezaketi, ülkemizde siyaset yapan birçok siyasetçiden çok daha iyi bilen bir arkadaşımız, dostumuzdur. Bu doğrultuda başlangıçta, düşüncesini şahsımla paylaşmış, akabinde kıymetli genel başkanımızdan randevu talep ederek düşüncelerini aktarmış ve bu doğrultuda genel merkezimize aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, genel başkanımız sayın Meral AKŞENER hanımefendinin de tensipleri doğrultusunda Kocaeli İl Başkanlığımız tarafından belirlenecektir. Sayın Serdar KAMAN beyin müracaatları, başta şahsım olmak üzere, tüm partimizcede memnuniyetle karşılanmıştır. Süreç devam etmektedir. Partimiz açısından en hayırlı ve iyi sonucu almak adına çalışmalarımız devam etmekte olup, önümüzdeki günlerde yeni yıla girmişken nihai açıklamaları adayımızla birlikte il teşkilatımızda yapacağız. Bu vesile ile, tüm hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, herkese sevgi ve esenlikler diliyorum."  
İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, eski İl Başkanı Serdar Kaman'ın Ankara'ya giderek Meral Akşener ile görüştüğünü ve Büyükşehir için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı

İşte konuyla ilgili İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın açıklaması:

"Kamuoyunun bilgisine; Bilindiği üzere, CHP ve İYİ Parti, 31 Mart Yerel seçimleri için, başta Büyükşehirler olmak üzere, bu seçimlere işbirliği içerisinde girme noktasında fikir birliğine varmıştır. Bu doğrultuda da, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Muhterem Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendinin de memleketi olması münasebetiyle; İYİ Parti’ye yani partimize bırakılmıştır. Gerek Seçim sürecinin uzun olması ve gerekse en doğru tercihi yapabilmek adına saha çalışmalarımız devam etmektedir.

Bugün kamuoyunda çıkan bir haber de : “İYİ Parti eski İl başkanı Dr. Serdar Kaman beyin; genel başkanımız tarafından Ankara'ya davet edildiği, Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adaylığı teklif edildiği ve bu teklifin kabul görüp kesinleştiği” haberi yer almıştır.

Dolayısıyla Kocaeli il başkanlığımızca bir açıklama yapmak zaruriyeti doğmuştur. Şunu herkes İyi bilmeli ve idrak etmel ki; bu göreve gelirken önce ailemize, sonrada tüm partililerimize bir söz verdik! Sessiz çığlıkların sesi olacağız. Tükenen umutlara, nefes olacağız. Tüm varlığımızı ortaya koyacağız. Başaracağız... Başaracağız... Başaracağız...

İşte bu noktada, amacımız başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, tüm Türkiye’ye İYİ Parti mührünü vurmaktır! Bahse konu adaylık meselesine gelince; Sayın Dr. Serdar KAMAN; partimizin İl başkanlığını yapmış, mesleğinde oldukça başarılı, sadece şahsımın değil, tüm İzmitlilerin sevdiği, değer verdiği bir hekim ve siyasetçidir. Kendisi il başkanlığı makamından ayrılırken de, Kocaeli’ne hizmet etmek adına böyle bir düşüncesi olduğunu ifade etmişti. Serdar KAMAN, siyasi nezaketi, ülkemizde siyaset yapan birçok siyasetçiden çok daha iyi bilen bir arkadaşımız, dostumuzdur. Bu doğrultuda başlangıçta, düşüncesini şahsımla paylaşmış, akabinde kıymetli genel başkanımızdan randevu talep ederek düşüncelerini aktarmış ve bu doğrultuda genel merkezimize aday adaylığı başvurusunda bulunmuştur.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, genel başkanımız sayın Meral AKŞENER hanımefendinin de tensipleri doğrultusunda Kocaeli İl Başkanlığımız tarafından belirlenecektir. Sayın Serdar KAMAN beyin müracaatları, başta şahsım olmak üzere, tüm partimizcede memnuniyetle karşılanmıştır. Süreç devam etmektedir. Partimiz açısından en hayırlı ve iyi sonucu almak adına çalışmalarımız devam etmekte olup, önümüzdeki günlerde yeni yıla girmişken nihai açıklamaları adayımızla birlikte il teşkilatımızda yapacağız. Bu vesile ile, tüm hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, herkese sevgi ve esenlikler diliyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.