Büyükşehir’in Gebze’ye Desteği Sürüyor

Gebze 11.02.2018 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Büyükşehir’in Gebze’ye Desteği Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’deki kırsal mahallelere, ortak kullanım alanlarının tadilatı için inşaat malzemesi sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmet ataklarını sürdürüyor. Gebze’de kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor. Bu kapsamda köylerde bulunan camii, çeşme, imamevi, sosyal tesis ve köy konakları gibi yapıların tamirat işleri için, tuğla, fayans, kiremit, demir doğrama gibi inşaat malzemelerini temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu hizmet binalarının yapılmasını sağlıyor. MALZEME YARDIMI Kocaeli’nin her noktasına hizmet hamlesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köyleri modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile yürütülen çalışmalar sayesinde, özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken bütün hizmetler tek tek hayata geçiriliyor.  Kırsal Mahallelerde camii sundurması, köy konağı, mezarlık şadırvanı, çeşme gibi ihtiyaçların inşaat malzemelerini karşılayarak yapımı sağlandı. Darıca 500 Evler Camii’nin kubbesinin kaplanması için talepte bulunan cami derneğine geri dönüş yapıldı. Muhtarlık İşleri Dairesi’ne bağlı ekipler Darıca’daki camiide gerekli incelemeleri yaptıktan malzemeleri tedarik ederek Caminin kubbesinin kaplanmasını sağladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’deki kırsal mahallelere, ortak kullanım alanlarının tadilatı için inşaat malzemesi sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmet ataklarını sürdürüyor. Gebze’de kırsal mahalleleri başta olmak üzere Kocaeli genelinde yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor. Bu kapsamda köylerde bulunan camii, çeşme, imamevi, sosyal tesis ve köy konakları gibi yapıların tamirat işleri için, tuğla, fayans, kiremit, demir doğrama gibi inşaat malzemelerini temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu hizmet binalarının yapılmasını sağlıyor.

MALZEME YARDIMI

Kocaeli’nin her noktasına hizmet hamlesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köyleri modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile yürütülen çalışmalar sayesinde, özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken bütün hizmetler tek tek hayata geçiriliyor.  Kırsal Mahallelerde camii sundurması, köy konağı, mezarlık şadırvanı, çeşme gibi ihtiyaçların inşaat malzemelerini karşılayarak yapımı sağlandı. Darıca 500 Evler Camii’nin kubbesinin kaplanması için talepte bulunan cami derneğine geri dönüş yapıldı. Muhtarlık İşleri Dairesi’ne bağlı ekipler Darıca’daki camiide gerekli incelemeleri yaptıktan malzemeleri tedarik ederek Caminin kubbesinin kaplanmasını sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.