19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir meclisinde ‘Darıca’ konuşuldu!

Darıca 14.02.2020 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir meclisinde ‘Darıca’ konuşuldu!

Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclisi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mecliste 112 gündem maddesi karara bağlandı. Genel olarak sakin geçen mecliste meclis üyeleri zaman zaman bazı maddelerde sesini yükseltti. Maddelerin çoğu oy çokluğu ve oy birliği ile kabul edildi. Mecliste Darıca Belediyesine ait Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu sahilinde bulunan sahil tesisinin, restoran ve toplantı salonu olarak işletilmesinin Antikkapı A.Ş.'ye devri ile ilgili madde, o çokluğu ile kabul edildi. BIYIK; ‘YEŞİL ALAN KONUSUNDA HASSASIZ’ Darıca Bağlarbaşı Cami, Emek, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir, Nene Hatun, Piri Reis ve Yalı Mahallelerindeki nazım imar planı değişikliği ile madde de mecliste görüşüldü. CHP’li Tanış, “Hizmete erişim mesafesinde eş değer alanı mutlaka gösterilmesi gerekiyor. Yeni donatı alanları koyarken karşılığında yeşil alan gösterilir belki. Yönetmeliğe uymamız gerekiyor. Temel yanlışlıktan dolayı buna muhalefet şerhi koyduk. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yeşil alan noktasında hassasiyetlerimizi gözeterek plan yaptık” dedi. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.      

Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclisi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mecliste 112 gündem maddesi karara bağlandı. Genel olarak sakin geçen mecliste meclis üyeleri zaman zaman bazı maddelerde sesini yükseltti. Maddelerin çoğu oy çokluğu ve oy birliği ile kabul edildi. Mecliste Darıca Belediyesine ait Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu sahilinde bulunan sahil tesisinin, restoran ve toplantı salonu olarak işletilmesinin Antikkapı A.Ş.'ye devri ile ilgili madde, o çokluğu ile kabul edildi.

BIYIK; ‘YEŞİL ALAN KONUSUNDA HASSASIZ’

Darıca Bağlarbaşı Cami, Emek, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir, Nene Hatun, Piri Reis ve Yalı Mahallelerindeki nazım imar planı değişikliği ile madde de mecliste görüşüldü. CHP’li Tanış, “Hizmete erişim mesafesinde eş değer alanı mutlaka gösterilmesi gerekiyor. Yeni donatı alanları koyarken karşılığında yeşil alan gösterilir belki. Yönetmeliğe uymamız gerekiyor. Temel yanlışlıktan dolayı buna muhalefet şerhi koyduk. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yeşil alan noktasında hassasiyetlerimizi gözeterek plan yaptık” dedi. Madde oy çokluğuyla kabul edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.