Büyükşehir, muhtarlarla uyum içinde çalışıyor

Kocaeli 30.11.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Büyükşehir, muhtarlarla uyum içinde çalışıyor

Büyükşehir, Kocaeli’nin ilçe muhtar dernekleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı, ilçe muhtar dernekleri ile istişare toplantısı düzenledi. Antikkapı’da 6’ncısı gerçekleştirilen toplantıda Muhtarlıklar Ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil, Kırsal Ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Erhan Öztürk, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay, birim şefleri ve bölge sorumluları ile 17 kişilik ilçe muhtarlar  dernek  başkanları ve  yöneticileri yer aldı.   KOORDİNASYONU SAĞLIYORUZ Toplantıda muhtarların taleplerini 24 saat kesintisiz iletebilmeleri, iş ve işlemlerin hangi aşamada olduğunu öğrenmeleri ve daha hızlı netice alabilmeleri için yeni oluşturulan “muhtar irtibat birimi ve “ bölge sorumluları”  muhtarlara tanıtıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin köy ve mahallelerde yaptığı hizmetlerin de konuşulduğu toplantıda Daire Başkanı Efil, “Daire olarak muhtarlarımızla belediyemiz arasındaki  koordinasyonu sağlıyoruz. Bazı hizmetleri daire olarak direkt gerçekleştirirken bazılarını ise diğer dairelere sevk ediyoruz” dedi.   TOPLANTILAR DEVEM EDECEK Daire Başkanı Efil, muhtar taleplerinin muhtarlar adına takipçisi olduklarını, bütçe imkanları doğrultusunda  özellikle öncelikli ve acil talepleri değerlendirdiklerini ve söz konusu bu taleplerin önemli bir bölümüne olumlu dönüş yaptıklarını söyledi. Bundan sonra da ilçe ilçe muhtar toplantılarının devam edileceğinin belirtildiği toplantıda, muhtar dernek başkanları tek tek söz alarak, dilek ve temennilerini ifade etti.
Büyükşehir, Kocaeli’nin ilçe muhtar dernekleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı, ilçe muhtar dernekleri ile istişare toplantısı düzenledi. Antikkapı’da 6’ncısı gerçekleştirilen toplantıda Muhtarlıklar Ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanı Lütfi Efil, Kırsal Ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Erhan Öztürk, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay, birim şefleri ve bölge sorumluları ile 17 kişilik ilçe muhtarlar  dernek  başkanları ve  yöneticileri yer aldı.

 

KOORDİNASYONU SAĞLIYORUZ

Toplantıda muhtarların taleplerini 24 saat kesintisiz iletebilmeleri, iş ve işlemlerin hangi aşamada olduğunu öğrenmeleri ve daha hızlı netice alabilmeleri için yeni oluşturulan “muhtar irtibat birimi ve “ bölge sorumluları”  muhtarlara tanıtıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin köy ve mahallelerde yaptığı hizmetlerin de konuşulduğu toplantıda Daire Başkanı Efil, “Daire olarak muhtarlarımızla belediyemiz arasındaki  koordinasyonu sağlıyoruz. Bazı hizmetleri daire olarak direkt gerçekleştirirken bazılarını ise diğer dairelere sevk ediyoruz” dedi.

 

TOPLANTILAR DEVEM EDECEK

Daire Başkanı Efil, muhtar taleplerinin muhtarlar adına takipçisi olduklarını, bütçe imkanları doğrultusunda  özellikle öncelikli ve acil talepleri değerlendirdiklerini ve söz konusu bu taleplerin önemli bir bölümüne olumlu dönüş yaptıklarını söyledi. Bundan sonra da ilçe ilçe muhtar toplantılarının devam edileceğinin belirtildiği toplantıda, muhtar dernek başkanları tek tek söz alarak, dilek ve temennilerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.