Büyükşehir personeline oryantasyon eğitimi

Gebze 25.02.2019 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükşehir personeline oryantasyon eğitimi

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşlara hizmet veren memur ve sözleşmeli personele, oryantasyon eğitimi verildi

2018 yılı içerisinde diğer kurumlardan geçiş yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başlayan memur ve sözleşmeli personele oryantasyon eğitimi verildi. Yeni personelin kuruma ve işe adaptasyon süresini kısaltma amacıyla yapılan eğitimlerde kurum kültürlerinden ilkyardıma kadar birçok eğitim sunuldu. UZMANLARDAN EĞİTİM ALDILAR Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıda Eğitim Şube Müdürü Hülya Alp tarafından Kurum Tanıtımı ve Kurum Kültürü, Bilgi İşlem Dairesi Personeli Nesrin Dilber tarafından da EBYS eğitimi verildi. Daha sonra Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü tarafından ise yeni personele yönelik özlük ve mali haklar eğitimi sundu. Eğitim kapsamında son olarak söz alan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından da ilk yardım eğitimleri verildi. “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN GÖNÜLLÜ PERSONELLERİSİNİZ” Büyükşehir Belediyesi’nin yeni personele tanıtıldığı toplantıda konuşma yapan ve ilk hedeflerinin aidiyet hissini artırmak olduğunu belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, “Türkiye genelinde model belediyecilik anlayışıyla hizmet vermekten dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda sizler vatandaşa uzanan ilk el olarak, Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi gönül belediyeciliğinin gönüllü personelisiniz” dedi. Kurum kültürü ve çeşitli konularda personellere bilgilerin verildiği oryantasyon eğitimleri, farklı birimlerdeki personellere de verilecek.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşlara hizmet veren memur ve sözleşmeli personele, oryantasyon eğitimi verildi

2018 yılı içerisinde diğer kurumlardan geçiş yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaya başlayan memur ve sözleşmeli personele oryantasyon eğitimi verildi. Yeni personelin kuruma ve işe adaptasyon süresini kısaltma amacıyla yapılan eğitimlerde kurum kültürlerinden ilkyardıma kadar birçok eğitim sunuldu.

UZMANLARDAN EĞİTİM ALDILAR

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıda Eğitim Şube Müdürü Hülya Alp tarafından Kurum Tanıtımı ve Kurum Kültürü, Bilgi İşlem Dairesi Personeli Nesrin Dilber tarafından da EBYS eğitimi verildi. Daha sonra Bordro ve Tahakkuk Şube Müdürlüğü tarafından ise yeni personele yönelik özlük ve mali haklar eğitimi sundu. Eğitim kapsamında son olarak söz alan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından da ilk yardım eğitimleri verildi.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN GÖNÜLLÜ PERSONELLERİSİNİZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin yeni personele tanıtıldığı toplantıda konuşma yapan ve ilk hedeflerinin aidiyet hissini artırmak olduğunu belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, “Türkiye genelinde model belediyecilik anlayışıyla hizmet vermekten dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu anlamda sizler vatandaşa uzanan ilk el olarak, Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi gönül belediyeciliğinin gönüllü personelisiniz” dedi. Kurum kültürü ve çeşitli konularda personellere bilgilerin verildiği oryantasyon eğitimleri, farklı birimlerdeki personellere de verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.