19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir personeline üniversite ayarlı eğitim

Kocaeli 05.01.2016 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Büyükşehir personeline üniversite ayarlı eğitim

Büyükşehir, hizmet içi eğitimlerle personeline sürekli yeni bilgiler sunuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca sürdürdüğü mesleki, kişisel, toplumsal ve İSG eğitimleri ile çalışanlarını farklı konularda bilgiler veriyor. Hizmet içi eğitimler ile adeta bir üniversite görevini yürüten Büyükşehir, bu doğrultuda yıl boyunca konusunda uzman kişilerin sunduğu yaklaşık 60 konuda seminer verdi. FARKLI KONULARDA Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, personelin mesleki ve kişisel tecrübelerini artırmak, yeni gelişmelerden haberdar olmasını sağlamak amacı ile her sene hizmet içi eğitimler veriyor. Resmi yazışma kurallarından, beyni etkili kullanma ve hafıza tekniklerine, kamu ihale mevzuatından etkili iletişim ve takım çalışmasına kadar çok farklı konularda verilen eğitimlere personelin ilgisi yoğun oluyor. ADETA ÜNİVERSİTE Adeta bir üniversite görevinin yürütüldüğü hizmet içi eğitimlerde kişisel, mesleki, toplumsal ve iş sağlığı güvenliği seminerleri veriliyor. Mesleki eğitimler ile birçok konuda personel hem mevcut bilgilerini pekiştiriyor, hem de yeni konularda bilgilenme fırsatı buluyor. Kamu İhale Mevzuatı, Harcırah Kanunu, Resmi Yazışmalar Kuralları, Standart Dosya Planı ve Arşivleme, Etkili Sunum Teknikleri, Alt İşverenlik ve Asıl İşverenlik gibi konularda mesleki eğitimler verilerek personelin hizmet kalitesinin artırılması da sağlanıyor. KİŞİSEL EĞİTİMLER Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde kişisel tecrübelerin artırılması da hedefleniyor. Bu kapsamda İş ve Meslek Ahlakı, Nezaket ve Protokol Kuralları, Sunum Teknikleri Hitabet ve Sahne Becerileri, Empatik İletişim ve Zor İnsanlara Başa Çıkma Yöntemleri, İşyerinde Yüksek Motivasyon eğitimleri gibi birçok konuda seminerler veriliyor. Verilen kişisel seminerler ile personelin hem kurum içinde hem de sosyal hayatta daha başarılı olması amaçlanıyor.   TOPLUMSAL İÇERİKLİ Kişisel seminerler dışında toplumsal içerikli eğitimler de veriliyor. Ruh Sağlığını Anlama, Koruma ve Sürdürme, Belediye Hizmetlerinde İnovasyon ve Sıra Dışı Düşence İle Fark Atma, Beslenme ve Obezite, Hayat Harekettir gibi konularda toplumsal içerikli sunumlar ile personelin toplumsal açıdan önemli bilgilere ulaşması sağlanıyor. Öte yandan İSG eğitimleri ile ise çalışanların iş hayatında karşılaşabileceği sağlık ve güvenlik konusundaki noktalarda yapacakları şeyler hakkında bilgi sahibi oluyor. UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN Birbirinden önemli bu hizmet içi eğitimler, konusunda uzman kişiler tarafından sunuluyor. Bu kişiler arasında Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan, Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, Yusuf Özkan Özburun, Sıtkı Aslanhan, Oğuz Saygın, Ali Seyyar, Çağrı Gülsoy gibi isimler bulunuyor.
Büyükşehir, hizmet içi eğitimlerle personeline sürekli yeni bilgiler sunuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca sürdürdüğü mesleki, kişisel, toplumsal ve İSG eğitimleri ile çalışanlarını farklı konularda bilgiler veriyor. Hizmet içi eğitimler ile adeta bir üniversite görevini yürüten Büyükşehir, bu doğrultuda yıl boyunca konusunda uzman kişilerin sunduğu yaklaşık 60 konuda seminer verdi.

FARKLI KONULARDA

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı, personelin mesleki ve kişisel tecrübelerini artırmak, yeni gelişmelerden haberdar olmasını sağlamak amacı ile her sene hizmet içi eğitimler veriyor. Resmi yazışma kurallarından, beyni etkili kullanma ve hafıza tekniklerine, kamu ihale mevzuatından etkili iletişim ve takım çalışmasına kadar çok farklı konularda verilen eğitimlere personelin ilgisi yoğun oluyor.

ADETA ÜNİVERSİTE

Adeta bir üniversite görevinin yürütüldüğü hizmet içi eğitimlerde kişisel, mesleki, toplumsal ve iş sağlığı güvenliği seminerleri veriliyor. Mesleki eğitimler ile birçok konuda personel hem mevcut bilgilerini pekiştiriyor, hem de yeni konularda bilgilenme fırsatı buluyor. Kamu İhale Mevzuatı, Harcırah Kanunu, Resmi Yazışmalar Kuralları, Standart Dosya Planı ve Arşivleme, Etkili Sunum Teknikleri, Alt İşverenlik ve Asıl İşverenlik gibi konularda mesleki eğitimler verilerek personelin hizmet kalitesinin artırılması da sağlanıyor.

KİŞİSEL EĞİTİMLER

Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde kişisel tecrübelerin artırılması da hedefleniyor. Bu kapsamda İş ve Meslek Ahlakı, Nezaket ve Protokol Kuralları, Sunum Teknikleri Hitabet ve Sahne Becerileri, Empatik İletişim ve Zor İnsanlara Başa Çıkma Yöntemleri, İşyerinde Yüksek Motivasyon eğitimleri gibi birçok konuda seminerler veriliyor. Verilen kişisel seminerler ile personelin hem kurum içinde hem de sosyal hayatta daha başarılı olması amaçlanıyor.

 

TOPLUMSAL İÇERİKLİ

Kişisel seminerler dışında toplumsal içerikli eğitimler de veriliyor. Ruh Sağlığını Anlama, Koruma ve Sürdürme, Belediye Hizmetlerinde İnovasyon ve Sıra Dışı Düşence İle Fark Atma, Beslenme ve Obezite, Hayat Harekettir gibi konularda toplumsal içerikli sunumlar ile personelin toplumsal açıdan önemli bilgilere ulaşması sağlanıyor. Öte yandan İSG eğitimleri ile ise çalışanların iş hayatında karşılaşabileceği sağlık ve güvenlik konusundaki noktalarda yapacakları şeyler hakkında bilgi sahibi oluyor.

UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN

Birbirinden önemli bu hizmet içi eğitimler, konusunda uzman kişiler tarafından sunuluyor. Bu kişiler arasında Düşünce ve Aile Koçu Münir Arıkan, Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, Yusuf Özkan Özburun, Sıtkı Aslanhan, Oğuz Saygın, Ali Seyyar, Çağrı Gülsoy gibi isimler bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.