Büyükşehir personelinin eğitimi sürüyor!

Kocaeli 24.02.2020 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir personelinin eğitimi sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi, Eğitim ve İnsan Kaynakları birimlerinde görev yapan personellere eğitim verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde Eğitim ve İnsan Kaynakları birimlerinde görev yapan personele yönelik eğitim verildi. Kurum personelinin eğitim ihtiyacını belirleme konusundaki bilgi ve becerilerin artırılması amacıyla Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen eğitimde, “Eğitim ve Gelişim Yönetiminde Temel Bilgi ve Beceriler” konusu işlendi. İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM BİRİMİ PERSONELLERİ KATILDI Eğitim, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerde İnsan Kaynakları Eğitim birimlerinde görev yapan personelin katılımıyla Antikkapı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. “Eğitim ve Gelişim Yönetiminde Temel Bilgi ve Beceriler” konulu eğitimde biriminin işleyişi ile ilgili birçok bilgi alışverişi oldu. BAYRAM “PERSONELİN EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ” Büyükşehir ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamını ileterek bir konuşma yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, “Büyükşehir Belediyesi olarak 11. Kalkınma Planı hükümleri çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu nedenle belediyemiz ve ilçe belediyelerimizde görev yapan personelin eğitimine önem vermekteyiz. Eğitimin sizlere ve kurumlarımıza en üst seviyede katkı sağlamasını temenni ederim” dedi. CANLANDIRMA VE GRUP ÇALIŞMASI TEKNİKLERİ Eğitmen Fatma Yıldız tarafından gerçekleştirilen eğitimde, insan kaynakları ile eğitim faaliyetlerinin ilişkileri, eğitim departmanlarının işlevleri, kurumlarda eğitim ve gelişimin yarattığı değer, yetişkinlerin öğrenme özellikleri, eğitim bütçesi, eğitim raporlama, dijital dünya, temel yetkinlikler gibi konular beyin fırtınası, canlandırma ve grup çalışması gibi tekniklerle katılımcılara aktarıldı.

Büyükşehir Belediyesi, Eğitim ve İnsan Kaynakları birimlerinde görev yapan personellere eğitim verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde Eğitim ve İnsan Kaynakları birimlerinde görev yapan personele yönelik eğitim verildi. Kurum personelinin eğitim ihtiyacını belirleme konusundaki bilgi ve becerilerin artırılması amacıyla Marmara Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen eğitimde, “Eğitim ve Gelişim Yönetiminde Temel Bilgi ve Beceriler” konusu işlendi.

İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM BİRİMİ PERSONELLERİ KATILDI

Eğitim, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, İSU Genel Müdürlüğü ve ilçe belediyelerde İnsan Kaynakları Eğitim birimlerinde görev yapan personelin katılımıyla Antikkapı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. “Eğitim ve Gelişim Yönetiminde Temel Bilgi ve Beceriler” konulu eğitimde biriminin işleyişi ile ilgili birçok bilgi alışverişi oldu.

BAYRAM “PERSONELİN EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Büyükşehir ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamını ileterek bir konuşma yapan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, “Büyükşehir Belediyesi olarak 11. Kalkınma Planı hükümleri çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu nedenle belediyemiz ve ilçe belediyelerimizde görev yapan personelin eğitimine önem vermekteyiz. Eğitimin sizlere ve kurumlarımıza en üst seviyede katkı sağlamasını temenni ederim” dedi.

CANLANDIRMA VE GRUP ÇALIŞMASI TEKNİKLERİ

Eğitmen Fatma Yıldız tarafından gerçekleştirilen eğitimde, insan kaynakları ile eğitim faaliyetlerinin ilişkileri, eğitim departmanlarının işlevleri, kurumlarda eğitim ve gelişimin yarattığı değer, yetişkinlerin öğrenme özellikleri, eğitim bütçesi, eğitim raporlama, dijital dünya, temel yetkinlikler gibi konular beyin fırtınası, canlandırma ve grup çalışması gibi tekniklerle katılımcılara aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.