Büyükşehir stajyerlerine oryantasyon eğitimi

Kocaeli 01.10.2018 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükşehir stajyerlerine oryantasyon eğitimi

Büyükşehir bünyesinde staj yapan öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere oryantasyon eğitimi düzenledi. Kurumu tanımaları için kuralların anlatıldığı oryantasyon eğitimine 270 stajyer öğrenci katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitime İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram da katıldı. “BURADA KENDİNİZİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ” Eğitimin açılışında konuşan Bayram, “Gerçekten çok şanslısınız, kurumumuzda birçok alanda çok kaliteli personellerimiz var. Burada zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz. Okulunuzdaki alanlarınızla ilgili kendinizi burada geliştirmelisiniz. Burada kendinizi geliştirmenizin faydalarını ileride göreceksiniz. Sizler buradaki eğitimlerinizi tamamlayana kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir parçasısınız” şeklinde konuştu. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TANITILDI Eğitimde stajyerlerin kuruma aidiyet duygularının artması ve uyum süreçlerini hızlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi’ndeki idari yapılanma, ast üst ilişkileri, organizasyon şeması, halkla ilişkiler, ana faaliyet konuları ve hedefleri konularında bilgilendirilme yapıldı. Ayrıca eğitimde İSG Uzmanı Bedir Canik tarafından ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği konularında da bilgiler aktarıldı.
Büyükşehir bünyesinde staj yapan öğrencilere oryantasyon eğitimi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde kurum bünyesinde staj yapan öğrencilere oryantasyon eğitimi düzenledi. Kurumu tanımaları için kuralların anlatıldığı oryantasyon eğitimine 270 stajyer öğrenci katıldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen eğitime İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram da katıldı.

“BURADA KENDİNİZİ GELİŞTİREBİLİRSİNİZ”

Eğitimin açılışında konuşan Bayram, “Gerçekten çok şanslısınız, kurumumuzda birçok alanda çok kaliteli personellerimiz var. Burada zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz. Okulunuzdaki alanlarınızla ilgili kendinizi burada geliştirmelisiniz. Burada kendinizi geliştirmenizin faydalarını ileride göreceksiniz. Sizler buradaki eğitimlerinizi tamamlayana kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir parçasısınız” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TANITILDI

Eğitimde stajyerlerin kuruma aidiyet duygularının artması ve uyum süreçlerini hızlanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi’ndeki idari yapılanma, ast üst ilişkileri, organizasyon şeması, halkla ilişkiler, ana faaliyet konuları ve hedefleri konularında bilgilendirilme yapıldı. Ayrıca eğitimde İSG Uzmanı Bedir Canik tarafından ilk yardım, iş sağlığı ve güvenliği konularında da bilgiler aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.