GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehir, vatandaşları bilinçlendiriyor!

Kocaeli 28.03.2020 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir, vatandaşları bilinçlendiriyor!

Park ve sahillerde yürüyüş yapan vatandaşlar, Büyükşehir Güvenlik ekipleri tarafından Koronavirüs hakkında bilinçlendirildi. Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede yoğun mesai harcayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, salgına karşı vatandaşların sağlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanlığı Güvenlik ekipleri park, bahçe ve sahillerde yürüyüş yapan vatandaşları sosyal mesafeyi koruma ve diğer önemler ile ilgili bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi.  SOSYAL MESAFE ÖNEMLİ Koronavirüs ile mücadelede ellerin yıkanması, kalabalık ortamlara girilmemesi ve dışarıda sosyal mesafenin korunması büyük önem taşıyor. Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, park ve sahillerde hava almak için yürüyüş yapan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vatandaşlara kalabalık oluşturmamaları ve aralarındaki sosyal mesafenin korunması hakkında bilinçlendirme çalışması yapıldı.   

Park ve sahillerde yürüyüş yapan vatandaşlar, Büyükşehir Güvenlik ekipleri tarafından Koronavirüs hakkında bilinçlendirildi. Koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede yoğun mesai harcayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, salgına karşı vatandaşların sağlığı için çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanlığı Güvenlik ekipleri park, bahçe ve sahillerde yürüyüş yapan vatandaşları sosyal mesafeyi koruma ve diğer önemler ile ilgili bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi. 

SOSYAL MESAFE ÖNEMLİ

Koronavirüs ile mücadelede ellerin yıkanması, kalabalık ortamlara girilmemesi ve dışarıda sosyal mesafenin korunması büyük önem taşıyor. Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, park ve sahillerde hava almak için yürüyüş yapan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vatandaşlara kalabalık oluşturmamaları ve aralarındaki sosyal mesafenin korunması hakkında bilinçlendirme çalışması yapıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.