Büyükşehir, yeşil alanları temizliyor!

Kocaeli 04.05.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir, yeşil alanları temizliyor!

Kocaeli genelindeki yeşil alanlarda tırpan kesimi ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında birçok farklı çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rutin çalışmalarını da sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki yeşil alanlarda tırpan kesimi, düzenleme ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi sorumluluk sahasında yapılan çalışma ile yeşil alanların düzenlemesi yapılarak görsel zenginliği arttırılıyor. 12 İLÇEDE EKİPLER ÇALIŞIYOR Covid-19 salgını olmasına rağmen sosyal mesafe ve diğer önlemlere uyarak çalışan personeller, il genelindeki yeşil alanlarda ekipler halinde çalışıyor. Çalışmalar dâhilinde yeşil alanlarda çim biçme araçları ve diğer donanımlarla otlar biçiliyor. Yeşil alanlarda düzenleme çalışması yapan ekipler ayrıca var olan atıkları da topluyor.

Kocaeli genelindeki yeşil alanlarda tırpan kesimi ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında birçok farklı çalışma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rutin çalışmalarını da sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki yeşil alanlarda tırpan kesimi, düzenleme ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin kendi sorumluluk sahasında yapılan çalışma ile yeşil alanların düzenlemesi yapılarak görsel zenginliği arttırılıyor.

12 İLÇEDE EKİPLER ÇALIŞIYOR

Covid-19 salgını olmasına rağmen sosyal mesafe ve diğer önlemlere uyarak çalışan personeller, il genelindeki yeşil alanlarda ekipler halinde çalışıyor. Çalışmalar dâhilinde yeşil alanlarda çim biçme araçları ve diğer donanımlarla otlar biçiliyor. Yeşil alanlarda düzenleme çalışması yapan ekipler ayrıca var olan atıkları da topluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.