GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Büyükşehirden yine bir ilk

Kocaeli 11.07.2020 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehirden yine bir ilk

Uygulamalarıyla diğer belediyelere örnek olan Büyükşehir’in son ziyaretçisi Sultanbeyli Belediyesi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetimi ile diğer belediyelere örnek oluyor. Bu kapsamda Sultanbeyli Belediyesi, uygulamalar hakkında bilgiler almak için Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde insan kaynakları uygulamalarının kapsamlı bir şekilde ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda insan kaynakları yönetimi, organizasyonel gelişimi ve iş analizi uygulamaları anlatıldı. SULTANBEYLİ BELEDİYESİ’NDEN ZİYARET Toplantıda gerekli bilgileri veren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, iş analizi çalışmalarının önemine değindi. Daire Başkanı Bayram, insan kaynakları planlamasının, birimlerin personel ihtiyacının, hizmet içi eğitimlerin, iş tanımlarının ve iş gereklerinin bu çalışmalar neticesinde belirlendiğini kaydetti. Bu şekilde insan kaynağının etkin ve verimli kullanılmasını, kurum kültürü ve personelin aidiyet bilincinin artırılmasının hedeflendiği belirtildi. SULTANBEYLİ BELEDİYESİ YETKİLİLERİ MEMNUNİYET DUYDU Sultanbeyli Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Süheyla Öztürk toplantı sonunda memnuniyetini dile getirerek bilgi paylaşımının artırılması konusunda temennilerini ifade etti.

Uygulamalarıyla diğer belediyelere örnek olan Büyükşehir’in son ziyaretçisi Sultanbeyli Belediyesi oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetimi ile diğer belediyelere örnek oluyor. Bu kapsamda Sultanbeyli Belediyesi, uygulamalar hakkında bilgiler almak için Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde insan kaynakları uygulamalarının kapsamlı bir şekilde ele alındığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda insan kaynakları yönetimi, organizasyonel gelişimi ve iş analizi uygulamaları anlatıldı.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ’NDEN ZİYARET

Toplantıda gerekli bilgileri veren İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Bayram Bayram, iş analizi çalışmalarının önemine değindi. Daire Başkanı Bayram, insan kaynakları planlamasının, birimlerin personel ihtiyacının, hizmet içi eğitimlerin, iş tanımlarının ve iş gereklerinin bu çalışmalar neticesinde belirlendiğini kaydetti. Bu şekilde insan kaynağının etkin ve verimli kullanılmasını, kurum kültürü ve personelin aidiyet bilincinin artırılmasının hedeflendiği belirtildi.

SULTANBEYLİ BELEDİYESİ YETKİLİLERİ MEMNUNİYET DUYDU

Sultanbeyli Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Süheyla Öztürk toplantı sonunda memnuniyetini dile getirerek bilgi paylaşımının artırılması konusunda temennilerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.