Büyükşehirli Karatay, dünya şampiyonası yolcusu

Spor 15.01.2019 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükşehirli Karatay, dünya şampiyonası yolcusu

Büyükşehir Kağıtspor’un ve milli takımın başarılı sporcusu Ayşe Dudu Karatay Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra hedefini dünyaya dikti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün ve milli takımın başarılı sporcusu Ayşe Dudu Karatay 9,10 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Paralimpik Türkiye Taekwondo Şampiyonasından şampiyon dönerek Dünya Şampiyonası biletini kaptı. TÜRKİYE ŞAMPİYONU KAĞITSPORLU KARATAY 9,10 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Paralimpik Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsorlu Ayşe Dudu Karatay K42+58 kg’da mücadele etti. Karatay zorlu mücadelelerden başarı ile çıkarak Türkiye Şampiyonu oldu. SIRADA DÜNYA ŞAMPİYONASI VAR Karatay,Türkiye Şampiyonası’ndaki aldığı başarı ile 5,6 Şubat'ta Antalya düzenlenecek olan 8.Dünya Paralimpik Taekwondo Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandı. Başarılı sporcu Dünya Şampiyonasında K44 75 kg’da Milli takım adına mücadele edecek.
Büyükşehir Kağıtspor’un ve milli takımın başarılı sporcusu Ayşe Dudu Karatay Türkiye Şampiyonluğu’ndan sonra hedefini dünyaya dikti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün ve milli takımın başarılı sporcusu Ayşe Dudu Karatay 9,10 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Paralimpik Türkiye Taekwondo Şampiyonasından şampiyon dönerek Dünya Şampiyonası biletini kaptı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU KAĞITSPORLU KARATAY

9,10 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Paralimpik Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Büyükşehir Kağıtsorlu Ayşe Dudu Karatay K42+58 kg’da mücadele etti. Karatay zorlu mücadelelerden başarı ile çıkarak Türkiye Şampiyonu oldu.

SIRADA DÜNYA ŞAMPİYONASI VAR

Karatay,Türkiye Şampiyonası’ndaki aldığı başarı ile 5,6 Şubat'ta Antalya düzenlenecek olan 8.Dünya Paralimpik Taekwondo Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandı. Başarılı sporcu Dünya Şampiyonasında K44 75 kg’da Milli takım adına mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.