19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehirli Yağmur, satranç milli takımında

Spor 05.02.2019 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Büyükşehirli Yağmur, satranç milli takımında

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporun başarılı satranççıları 45 ilden 95 sporcunu katıldığı Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda şampiyonluk için mücadele etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporun başarılı Satranççıları Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında şampiyonluk için mücadele ettiler. Antalya’da düzenlenen şampiyonada 10 yaş kızlar kategorisinde mavi beyazlı sporcumuz başarılı müsabakalar sonucunda Türkiye üçüncüsüyle aynı puanı toplayarak Türkiye 5.’si olmayı başardı. Bu derece Yağmur’u milli takıma girmeyi de sağladı EŞ PUANLA 5. OLDU Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular 45 ilden 95 sporcu ile mücadele ettiler. Mavi Beyazlı Yağmur Görücü 10 Yaş Kızlar Kategorisinde boy gösterdi. Yağmur, 9 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet ile Türkiye üçüncülüğünü eş puan ile paylaşarak Türkiye 5. si oldu.  Bu sonuçla sporcumuz milli takıma girmeye hak kazandı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporun başarılı satranççıları 45 ilden 95 sporcunu katıldığı Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda şampiyonluk için mücadele etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporun başarılı Satranççıları Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında şampiyonluk için mücadele ettiler. Antalya’da düzenlenen şampiyonada 10 yaş kızlar kategorisinde mavi beyazlı sporcumuz başarılı müsabakalar sonucunda Türkiye üçüncüsüyle aynı puanı toplayarak Türkiye 5.’si olmayı başardı. Bu derece Yağmur’u milli takıma girmeyi de sağladı

EŞ PUANLA 5. OLDU

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonasında Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular 45 ilden 95 sporcu ile mücadele ettiler. Mavi Beyazlı Yağmur Görücü 10 Yaş Kızlar Kategorisinde boy gösterdi. Yağmur, 9 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet ile Türkiye üçüncülüğünü eş puan ile paylaşarak Türkiye 5. si oldu.  Bu sonuçla sporcumuz milli takıma girmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.