‘’Buz gibi gol güme gitti!’’

Spor 02.10.2018 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’Buz gibi gol güme gitti!’’

BAŞKAN YARDIMCICI DEMİRTAŞ’IN HAKEM İSYANI!

Darıca Gençlerbirliği camiasında K.Maraşspor maçının hakemi Adem Sarıtaş’a verdiği kararlar nedeniyle büyük tepki sürerken, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş bir penaltı ve bir de gollerinin verilmediğini söyledi. Darıca Gençlerbirliği’nin özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, K.Maraşspor maçının hakemi Adem Sarıtaş’a öfke kustu. Hakemin taktir haklarının büyük çoğunluğunu rakipten yana kullandığını söyleyen Demirtaş, bir penaltı ve bir de gollerinin verilmediğini söyledi. Demirtaş, ‘’Biz kimsede art niyet arama düşüncesinde değiliz. Ama aleyhimize verilen ağır kararlar canımızı yaktı. Net bir penaltımız ve bu gibi bir golümüz güme gitti. Hakemler daha dikkatli maç yönetmeliler. Çünkü her kulüp ciddi emekler veriyor. Bugün bizim canımız yandı, yarın başkalarınınki yansın istemiyoruz’’dedi.
BAŞKAN YARDIMCICI DEMİRTAŞ’IN HAKEM İSYANI!

Darıca Gençlerbirliği camiasında K.Maraşspor maçının hakemi Adem Sarıtaş’a verdiği kararlar nedeniyle büyük tepki sürerken, Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş bir penaltı ve bir de gollerinin verilmediğini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği’nin özverili yöneticisi Lokman Demirtaş, K.Maraşspor maçının hakemi Adem Sarıtaş’a öfke kustu. Hakemin taktir haklarının büyük çoğunluğunu rakipten yana kullandığını söyleyen Demirtaş, bir penaltı ve bir de gollerinin verilmediğini söyledi. Demirtaş, ‘’Biz kimsede art niyet arama düşüncesinde değiliz. Ama aleyhimize verilen ağır kararlar canımızı yaktı. Net bir penaltımız ve bu gibi bir golümüz güme gitti. Hakemler daha dikkatli maç yönetmeliler. Çünkü her kulüp ciddi emekler veriyor. Bugün bizim canımız yandı, yarın başkalarınınki yansın istemiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.