BUZ KESTİK 1-3

Spor 14.01.2018 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BUZ KESTİK 1-3

Lider Gebzespor, ilk yarısını 1-0 önde kapadığı maçta sahasında Maltepespor’a 3-1 yenilerek önemli bir avantajı elinin tersiyle itti. Rakibiyle arasındaki puan farkının 3’e inmesine engel olamayan Menekşe, ikili averaj üstünlüğünü de rakibine kaptırdı.

Lider Gebzespor’a soğuk düş. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ikinci yarının ilk maçında sahasında Maltepespor’a 3-1 yenilerek 6 puan niteliği taşıyan karşılaşmadan puansız ayrıldı. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-1 yenen mor beyazlı temsilcimiz, bu skorun ardından ikili averajda da rakibinin gerisine düştü. KİLİDİ SIRAT AÇTI Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda adeta buz gibi bir havada oynanan mücadeleye her iki takım da kontrollü başladı. Konuk ekip ilk yarım saatlik dilimde yeni transferi Cumaali ile kalemizde tehlike yaratırken, Gebzespor duran toplarla rakip kalede gol aradı. Nitekim beklenen gol de yine bir duran toptan geldi. 39.dakika Emre Özkurt’un kullandığı köşe vuruşunda topa çok iyi yükselerek düzgün bir kafa vuruşu yapan Sırat Yeşilördek, mor beyazlı temsilcimizi 1-0 öne geçirdi. NİKO ZOR OLANI YAPTI Golün şokunu atamayan Maltepespor karşısında iştahını arttıran Gebzespor’un devreye 3-0 önde girmesi işten bile değildi. 43.dakikada sol kanattan gelişen atakta rakip savunmayı 3’e 1 yakalayan mor beyazlılarda Oğuz Başaran pas vermekte geç kalınca savunma topu kornere gönderdi. 45+2’de ise Gebzepspor’un Ukraynalı yıldız Niko zor olanı yaptı. Sağ kanattan Emre’nin yaptığı ortaya iyi yükselen Niko’nun kafa vuruşu kaleci Selçuk’tan döndü. Kendi topunu takip eden Niko’nun, kale sahası çizgisine 1 metre uzaklıkta buluştuğu top Ukraynalı’nın kaval kemiğine çarpınca, Gebzespor akıl almaz bir pozisyondan faydalanamadı ve ilk devre 1-0 sona erdi. GERİYE YASLANMAK PAHALIYA MAL OLDU Karşılamanın ikinci yarısında kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Maltepespor’un baskısı karşısında iyice geriye yaslanan Gebzespor, bunun bedelini 66.dakikada ödedi. Çağlar Yıldırım’ın kornerden attığı golle skora denge getiren İstanbul temsilcisi, maça ortak oldu. Gebzespor bu dakikadan sonra ileride daha çok gözükse de aradığı pozisyonları yakalayamadı. Karşılaşmanın 86.dakikasında Engin Gülle’nin jeneriklik golü Gebze tribünlerini şok uğratırken, mücadelede son sözü Maltepesporlu Yusuf Demir söyledi. 90+2’de uzaktan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Yusuf, maçın sonucunu belirledi.  
Lider Gebzespor, ilk yarısını 1-0 önde kapadığı maçta sahasında Maltepespor’a 3-1 yenilerek önemli bir avantajı elinin tersiyle itti. Rakibiyle arasındaki puan farkının 3’e inmesine engel olamayan Menekşe, ikili averaj üstünlüğünü de rakibine kaptırdı.

Lider Gebzespor’a soğuk düş. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, ikinci yarının ilk maçında sahasında Maltepespor’a 3-1 yenilerek 6 puan niteliği taşıyan karşılaşmadan puansız ayrıldı. Ligin ilk yarısında rakibini deplasmanda 2-1 yenen mor beyazlı temsilcimiz, bu skorun ardından ikili averajda da rakibinin gerisine düştü.

KİLİDİ SIRAT AÇTI

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda adeta buz gibi bir havada oynanan mücadeleye her iki takım da kontrollü başladı. Konuk ekip ilk yarım saatlik dilimde yeni transferi Cumaali ile kalemizde tehlike yaratırken, Gebzespor duran toplarla rakip kalede gol aradı. Nitekim beklenen gol de yine bir duran toptan geldi. 39.dakika Emre Özkurt’un kullandığı köşe vuruşunda topa çok iyi yükselerek düzgün bir kafa vuruşu yapan Sırat Yeşilördek, mor beyazlı temsilcimizi 1-0 öne geçirdi.

NİKO ZOR OLANI YAPTI

Golün şokunu atamayan Maltepespor karşısında iştahını arttıran Gebzespor’un devreye 3-0 önde girmesi işten bile değildi. 43.dakikada sol kanattan gelişen atakta rakip savunmayı 3’e 1 yakalayan mor beyazlılarda Oğuz Başaran pas vermekte geç kalınca savunma topu kornere gönderdi. 45+2’de ise Gebzepspor’un Ukraynalı yıldız Niko zor olanı yaptı. Sağ kanattan Emre’nin yaptığı ortaya iyi yükselen Niko’nun kafa vuruşu kaleci Selçuk’tan döndü. Kendi topunu takip eden Niko’nun, kale sahası çizgisine 1 metre uzaklıkta buluştuğu top Ukraynalı’nın kaval kemiğine çarpınca, Gebzespor akıl almaz bir pozisyondan faydalanamadı ve ilk devre 1-0 sona erdi.

GERİYE YASLANMAK PAHALIYA MAL OLDU

Karşılamanın ikinci yarısında kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Maltepespor’un baskısı karşısında iyice geriye yaslanan Gebzespor, bunun bedelini 66.dakikada ödedi. Çağlar Yıldırım’ın kornerden attığı golle skora denge getiren İstanbul temsilcisi, maça ortak oldu. Gebzespor bu dakikadan sonra ileride daha çok gözükse de aradığı pozisyonları yakalayamadı. Karşılaşmanın 86.dakikasında Engin Gülle’nin jeneriklik golü Gebze tribünlerini şok uğratırken, mücadelede son sözü Maltepesporlu Yusuf Demir söyledi. 90+2’de uzaktan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Yusuf, maçın sonucunu belirledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.